blommor, shopping

välling, fikonträd och tävling på G

Ja, tänk ibland är lycka lika med en halvtom flaska välling! Busen har numera börjat dricka välling och även om han inte ännu dricker en hel flaska så dricker han tillräckligt för att sova halva natten, få lite mer välling och sedan somna om. Underbart och jag känner att jag så sakteligen börjar få energin tillbaka:) Det kan också ha något att göra med att jag den senaste månaden även har tränat regelbundet på gymet. Jag har som mål att gå tre gånger i veckan, men det är inte alltid jag får ihop det så då har det blivit två gånger men jag känner redan att jag börjar bli starkare i kroppen.

Ni är kanske nyfikna på vad som låg i påsen från Isa Couture som jag visade igår?

second-female1

Det var bland annat en superskön, oversized t-shirt från Second Female och ett läckert armband från Stylesnob med dödskallar. Skorna är mina nya favvisar från Moheda och leggingsen är från H&M.

second-female5
Armbandet är hur snyggt som helst att matcha med mitt andra svarta läderarmband!

second-female2

Och vad är det jag tittar på då? Jo, fikon så klart! Kan ni tänka er att mitt träd, som jag köpte i början av juni bär frukt igen. De fikon som fanns på trädet när jag köpte det ruttnade tyvärr men nu har vi planterat om det så förhoppningsvis kommer det gå att äta fikonen denna gång. Det är så mysigt att ha ett alldeles eget fikonträd som inte bara är snyggt utan faktiskt också bär frukt! Jag får väl njuta så länge det varar:)
second-female4

I morgon är det dags för en riktigt grym tävling här på bloggen så håll utkik!

Loppan bakar ”hitte-på kaka” här hemma så doften av nybakat börjar sprida sig. Choklad, kokos och strössel var några av ingredienserna:)

Ha en fin eftermiddag!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Jess 24 september, 2013 at 15:05

  Så läcker oversize, och armband & skor är to die for.
  Har precis kasat ut sängen, hoppas du inte får samma bacill.
  Kram hjärtat, spännande m tävling!

  • Reply pilotfrun 25 september, 2013 at 16:47

   Ja, nu kan du gå in och tävla:) SÅÅÅÅÅ himla snygga!
   Puss & kram hjärtat

 • Reply Stoffisen 24 september, 2013 at 16:44

  Fin du är.
  Kul med tävling 😀 Denna gång ska jag vara med!

  Krma
  Stoffe

 • Reply Karin B 24 september, 2013 at 17:02

  Snyggt armband!

 • Reply Tina 24 september, 2013 at 17:39

  Urläckert armband säger jag som har en stooor förkärlek till döskallar. Snygg som alltid vännen. Kramisar Tina

 • Reply Petronella 24 september, 2013 at 19:22

  Vilket fint armband och jag förstår din lycka över en halv flaska välling och blev grymt avis på ditt fina fikonträd!

  Kraam
  Petronella

 • Reply Lina 24 september, 2013 at 19:57

  Jag tror att dina fikon blir godare än på mitt träd här. Snygg du är :)! Kram

 • Reply Evelina 24 september, 2013 at 20:46

  Snygga armband. För två veckor sedan var jag o kollade på fina armband på Solo i Fuengirola. Har du besökt den butiken ? // Evelina

  • Reply pilotfrun 29 september, 2013 at 18:16

   Hej Evelina! Nej, jag har nog missat den. Var ligger den? Känns som att den är värd ett besök:)

 • Reply LIFESTYLE by Sessan 24 september, 2013 at 21:20

  Super läcker tisha på en super snygg tjej!!

  Jag har varit tvungen att ta in mitt Fikonträd nu & bladen bara rasar av 🙁 De 7 fikon jag fått i år är ännu gröna så det ser dystert ut för skörden….
  I kväll fick jag även ta in min mårbacka & Felix på sista vända ut på framsidan så åker choklad blomman & ängla trumpeten in också. I natt har det vart första frostnatten & det är ett under att blommorna som står ute överlevde. Så jag tar inga chanser nu i natt.
  Lite annat att bo här i nord än i Spanien 😉

  Så på min to do lista i morgon står det att göra iordning i källaren så blommorna kan flytta ner, där är det svalt så dom får vinter vila. Måste bara få tag i bra blomsterbelysning, vilket inte är lätt.

  Kram finaste

 • Reply Frida 25 september, 2013 at 05:17

  Att få sova betyder en hel del. Nu är vi bortskämda. Men inte med första. Oooh vilket fint fikon träd! Och armbandet kikade jag på igår. Kram

 • Reply Katti 25 september, 2013 at 06:24

  Är inne på sidan för första gången, vilka fina bilder! Moheda har de bästa tofflorna, har två par som jag bott i ett par somrar nu!

 • Reply dianasdrommar 25 september, 2013 at 11:20

  Snygging där 🙂 stor kram

 • Reply bia 25 september, 2013 at 15:02

  Jag gillar verkligen skorna och armbanden;)))
  Ha en fin dag!!!
  Kramis
  Britt

 • Reply Adela 25 september, 2013 at 15:03

  Du är supersnygg och det ser så coolt snyggt avspänt ut;)
  Älskar fikonträd och nästa sommar måste jag försöka mig på ett..

  Kram och fin kväll!
  Adela

 • Reply Linnéasgoodiebag 25 september, 2013 at 20:04

  Man blir som en helt ny människa när man äntligen får börja sova lite längre stunder. Underbara bilder och supersnyggt armband:) Kram Linnéa

  • Reply pilotfrun 29 september, 2013 at 18:17

   Tack snälla! Ja, visst blir man som en annan människa när man får lite sömn.
   Kram

 • Reply Evelina 30 september, 2013 at 07:17

  Hej, Vet inte vad gatan heter men det är en tvärgata mellan paseon och kyrktorget, före och på samma sida som Casa Roberto (restaurangen med golfklubbor)om du går upp från havet. Tror att posten ligger på samma gata. Dom har mycket fint och kan göra efter beställning till dagen efter. Som sagt härligt att läsa din blogg, speciellt då jag är i krokarna ibland. Mina föräldrar har lägenhet på El Rey som jag tror är granne med Dig. Visst stämmer det ? Kram //E

  • Reply pilotfrun 30 september, 2013 at 19:04

   Tack så mycket! Dit ska jag absolut gå:)

 • Reply Evelina 30 september, 2013 at 07:19

  Svaret kom nedanför (ej som reply) 😉

 • Leave a Reply