Inredning, småprylar

vårfint från danska Broste

Nu börjar det välla in fina vårnyheter från de danska inredningsföretagen. Ett av dem är Broste, vars produkter jag är mycket förtjust i.

Stylingen på bilderna är också väldigt fin. Jag gillar bilden ovan med den vackra blommiga tapeten och detaljerna i koppar och glas.

Som ni ser så håller koppartrenden i sig. Men det är väl kanske en tidsfråga? Själv tycker jag att man kan satsa på någon detalj i koppar men inte för mycket. I varje fall inte hemma hos mig. Min favoritmetall är mässing och den kommer att få fortsätta att dominera i vårt hem!

Att satsa på blå detaljer är helrätt. Och jag som alltid har haft så svårt för blått (förutom en period när jag var 20 och målade hela mitt rum blått, inklusive taket, och köpte en massa blå inredningspryttlar) håller faktiskt på att bli lite charmad av denna vaga blå färg. Annars tycker jag att blå är en kall färg och personligen föredrar jag varma färger.

En grön, skön vas i underbar form. Och just denna får mig att längta efter våra vackra Argenta vaser från Gustavsberg som för tillfället ligger nedpackade i lådor i väntan på att få bli uppackade i vårt nya hem i Ängeholm.

Och visst är väl denna bilden som godis för ögon med all härlig och färgglad keramik?!

Fler bilder från Brostes vårkollektion finns i deras katalog SS14, som ni hittar här.

KRAM

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply B-M 11 januari, 2014 at 17:52

    Oj, va mycket fint! Blev svårt sugen på det lilla glasskåpet på första bilden…

  • Reply Ekenäsliv 12 januari, 2014 at 21:53

    Oj oj vad mycket fint och ha-begäret pockar på. Pinteresten fylls på med saker man gärna vill ha!! =)
    Kram Anna

  • Leave a Reply