allt som är vackert, Inredning, shopping

vårnyheter från Ellos ♥

I dagarna kom vårens katalog ut från postorderföretaget Ellos. Ett företag som verkligen hottat upp sig de senare åren. Kom ihåg när jag först fick upp ögonen för Ellos (sedan barndomen that is), och det var när min fd. kollega och väninna Anna talade om för mig att hon brukade göra riktiga kap på just Ellos. Nu är det en fröjd att se när de nya bilderna kommer ut på våren och hösten.

Jag har valt ut några av mina favoriter den här säsongen och då jag just håller på att inreda mitt sovrum i nyanserna grått, vitt och rosa så lutar också mina favoriter ditåt. Och trots att jag fortfarande är svag för mässing,har alltid varit och kommer nog alltid att vara, så är jag åter sugen på kalla metaller i inredningen. (sagt av en av dem som inte äger en enda kopparpryl – helt enkelt inget för mig)

Från vänster till höger, lampan Lisa 199:-, påslakanset Eden satin (yes, nu vill jag ha hotellkänsla!) 299:-, lammskinnsfällen Shannan 1199:-,  vas och urna Cosmos, 99:- respektive 169:- och slutligen brickbordet Ellos home 399:-.

Och för er som fortfarande är svaga för varma metaller så var denna bilden grymt inspirerande.

Och brickbordet som skymtas där i vänsterhörnet har fått ofantligt mycket bloggkärlek. Så här ser det ut i sin helhet.

Nu är det dags att krypa till kojs, faktum är att jag försov mig aningen i morse och hade grymt svårt att faktiskt stiga upp. Jag känner att jag ligger back med sömnen. Första natten utan K brukar av erfarenhet också vara riktigt dålig. Barnen vaknar i omgångar och jag vet inte hur många gånger jag var uppe och sprang. Skönt med en ledig dag i morgon!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ikas 28 januari, 2015 at 07:41

  Det vita brickbordet tror jag finns på rusta för 99:-

  • Reply rebecca 28 januari, 2015 at 09:19

   Tack för tipset! Då ska jag spana in det.
   Kram

  Leave a Reply