fotografering, hus och renovering, Inredning

vårt hem i Sköna Hem

Ja, döm om min förvåning när jag fick veta att vårt gamla hus skulle vara med i nya upplagan av Sköna Hem. Det var ju över två år sedan det gjordes och mycket vatten har runnit under broarna sedan dess. Men ack så kul det var att se Daniella Wittes vackra bilder och också läsa den där storyn som vi korrade från Spanien:)

sköna-hem1

Just det där hörnet fixade jag i ordning under tiden som vi höll på. Annars var det Daniella som stod för den mesta stylingen. Och lite synd är det att det var så få bilder för Daniella tog helt fantastiskt fina bilder. Men de kanske inte passade in i övrigt. det där bordet är ett minne blott och bor nu hemma hos en vän i Karlskrona. Tavlan som skymtas till vänster i bild har hängt med även i vårt nuvarande sovrum och färgen som då var lila är ju nu rosa.

sköna-hem2

Den här delen av huset, vårt vardagsrum/kök/matrum blev vi så fantastiskt nöjda med när vi rev den vägg som tidigare skiljde dem åt. Öppen planlösning är the shit! Och det tog vi fasta på i detta huset. Även om det är två olika hus och stilen har ändrats en del så har vi ändå behållit samma grundtanke med huset. Gammalt fast med ett lite mer modernt intryck. Väggarna är fortfarande vita och en hel del är sig likt, så även det sagolika ljusinsläppet. Pojkarna har blivit större sedan bilden togs och mamman i fråga är inte längre mörkhårig. Och när jag ser den här bilden vill jag nog aldrig mer bli det igen 😉 Den ropar lite hej kom och hjälp mig över oss allihop. Förmodligen den sämsta bilden ever…..

sköna-hem3

Pianot hänger fortfarande med, men här gjorde det sig så snyggt bakom de bruna Fogiafåtöljerna. Måste erkänna att det känns lite speciellt att se sitt gamla hem sådär. Fast ändå väldigt, väldigt roligt! Och klart att jag är jättesmickrad att Sköna Hem vill visa upp det.

Idag har vi varit igång hela dagen Bruno och jag. Jag har ett stundande projekt som krävde sitt och vi var en vända inom Liv på Hedentorps för att låna lite rekvisita. När vi sen var på Blomsterlandet, efter Willys så fick Bruno nog och började trotsa sådär som bara en treåring kan. Helt svettig höll jag på att tappa både blombukett och påse när jag jagade runt på honom därinne puh. Sen om det en snäll äldre dam, tittade på mig med medkännande blick som gav mig mina saker och sa: jag känner så väl igen det där. Jag har själv varit där! Underbart!

Ikväll så kom faktiskt mannen hem och gästspelade. Han hade tidig utcheckning och sen incheckning i morgon så han bestämde sig för att komma hemom. Annars håller han ju till i Stockholm om dagarna när han inte är ute och flyger. Får nog erkänna att jag blev precis lika förvånad och glad som barnen:)

Kram!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Annalena 20 september, 2015 at 09:12

    Så kul att äntligen se reportaget i tidningen! Kram

  • Leave a Reply