Okategoriserade, TÄVLING

Vinn en personlig almanacka

Med en dryg vecka kvar till julafton så tyckte jag att det kunde passa med en tävling här hos mig. Snart nytt år och med det också en ny almanacka att fylla med nya spännande händelser. Hos personlig almanacka kan du designa din egen almanacka och få den precis som du vill ha den!

Vi kör tävlingen till och med måndag så att vinnaren hinner designa sin egen almanacka innan jul.

För att tävla, gör så här:

Skriv i kommentarsfältet vilka förväntningar du har inför det nya året.

Kör hårt och tävla till och med måndag!
Good Luck!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Lingon 12 december, 2014 at 19:56

  Åh, det där lät kul!
  Ha en fin helg,
  kramar L

 • Reply moi 12 december, 2014 at 20:41

  2014 har varit ett tufft år då vi förlorat två medlemmar i min nära bakgrundsfamilj. Det har varit tungt men också fyllt av kärlek. Man ser trött tillbaka på något som mitt i allt det svåra var fint och värdigt. Nu väntar förhoppningsvis ett år med mer normaltillvaro.
  Det finns väldigt många föresatser och förhoppningar. Det gemensamma syftet är oftast att bättre ta tillvara livet. Bli en bättre människa på olika sätt.
  Den mycket konkreta föresatsen inför 2015, den jag orkar visualisera just nu, är att i år göra om rabatten mot väster vid vårt sommarhus i Skåne. Nu ska den fyllas längs hela bredden med Hortensior. Olika toner av blått, lila, rosa och vitt. Tätt, tätt med denna underbara blomma. En Hortensia-häck utmed den vitkalkade husväggen.
  Kanske gör det mig till en – lite – bättre människa också?
  Moi

 • Reply Ekenäsliv 12 december, 2014 at 21:08

  Å vilken fin present!
  Jag hoppas kunna vända blad likt man gör i en kalender, se fram emot något nytt och en ny spännande framtid till mötes.
  Att min kropp jobbar med mig, att seglen får medvind och att drömmar kan slå in…
  Kram Anna

 • Reply Madde 12 december, 2014 at 21:27

  Med två nya uppdrag inom jobbet som står å väntar på nya året önskar jag mig en snygg och praktisk almanacka för att reda ut nya vardagen

 • Reply Ann-Louise 12 december, 2014 at 21:56

  Jag ser fram emot ett år med lugn men också fyllt av äventyr! Ett år då min dotter äntligen får sin lärarexamen och barnen kan nu stå på egna ben(nästan haha) och mitt liv tar ny form. En bra form hoppas jag!
  Kram

 • Reply Heidi i 12 december, 2014 at 22:02

  Hej

  Jag kommer att använda den som en träningsdagbok då jag äntligen har kommit igång med min träning efter nästan 2 års uppehåll.

 • Reply Hovdamen 12 december, 2014 at 22:04

  Jag ser mycket fram emot att få inspiration från ert nya hus! Lycka till med inflyttningen!

  Kram

 • Reply Maria Johansson 12 december, 2014 at 22:39

  Jag förväntar mig ett lugnt och skönt år. Att alla nära och kära fortsätter vara friska och må bra. Utveckling både personligt inom träning och min familj! Hoppas på tur!!

 • Reply Marita Holm 12 december, 2014 at 23:06

  Jag hoppas på ett friskt 2015 och ett fortsatt bra träningsår och
  att jag kan lyckas hålla min vikt efter ett års kämpande för och gå
  Ner 25 kg och fortsätta vara fri från mediciner.. ❤️

 • Reply Malin - Nybliven mamma 13 december, 2014 at 07:42

  Jag ser fram emot tiden jag ska vara hemma med min dotter och samtidigt ser jag fram emot att börja jobba i augusti. Jag ser också fram emot att börja röra på mig mer och bli mig själv igen. Hela hjärnan är ett virrvarr och jag skulle behöva styra upp livet med en snygg Personlig Almanacka!

 • Reply Ann-Britt 13 december, 2014 at 10:07

  Ett år med mycket levande och rolig fritid. Mannen går i pension och husbilen skall få arbeta och se nya ställen. Dessa aktiviteter behöver planeras i en funktionell almanacka. Hoppas på tur.

 • Reply Nelson 13 december, 2014 at 10:17

  Jag ser fram emot 2015 som ett möjligheternas år! Ett år som är helt blankt och som jag kan göra vad jag vill med. Inspireras och förverkliga!

 • Reply Susanna Lampi 13 december, 2014 at 15:10

  Mina förväntningar inför nästa år är att tappa några kilon och bli lättare och även titulera mig som fru =)

 • Reply Pernilla 13 december, 2014 at 15:44

  Efter andra dagen på nya jobbet efter två års sökande insåg jag att de stora siffrorna på min almanacka inte skulle stämma särskilt länge till. 2014… Nu är jag redo att fylla i arbetstider och grabbens hockeyträningar o allt annat roligt man kan hitta på! Kanske kan vi äntligen igen få åka på semester?!

 • Reply Gunilla Norèn 13 december, 2014 at 17:55

  Ett nytt år är lika med nya möjligheter
  Skulle vara toppen att vinna en så fin almanacka
  med helt oskrivna blad att fylla
  Är redo för 2015

 • Reply jessica Eliasson 13 december, 2014 at 18:14

  2015 kommer bli ett fantastiskt år. Barnen som nu båda blivit tonåringar och klarar sig mycket själva ger utrymme för mer egentid.
  Ska verkligen försöka boka in roliga, sköna, fartfyllda och utvecklande ögonblick i om jag har turen nya almanacka.

  kram jessica/Kungsbacka

 • Reply Louise 13 december, 2014 at 22:03

  Jag har väldigt höga förväntningar inför nästa år! Det är nämligen så att jag går sista året på gymnasiet, och börjar alltså sista terminen nu efter jul. Hösten har varit lång och jobbig, men jag vågar nog säga att våren kommer bli betydligt mycket bättre! Sista terminen innebär väldigt mycket kul, men även väldigt mycket annat viktigt som inte får glömmas bort, såsom plugg, träningar och liknande. Jag ser även fram emot alla nya roliga äventyr och utmaningar som väntar. En almanacka skulle såklart vara helt perfekt för att göra det lite lättare att komma ihåg allt. En personlig almanacka skulle såklart göra allt ännu roligare! 🙂

 • Reply Sofia 14 december, 2014 at 00:03

  2015 ser jag fram emot med spänning. Först en resa för att jag fyller jämnt senare till sommaren som kommer bli fantastisk, sen skidor och vinterförhoppningar. Tre goa killar läääängtar nu till snön ska komma. En kalender kan bli toppen för att hålla ordning på alla aktiviteter, träningar och min egentid (om man nu har sådan med tre energirika barn?) som sagt 2015 inleds med rivstart och det kan bara bli bättre.

 • Reply Jessika 14 december, 2014 at 07:33

  Mina förväntningar inför nästa år är att äntligen kunna leva mitt liv utan min ätstörning! Och jag är nästan där efter att varit sjuk i 17 år <3

 • Reply Sara 14 december, 2014 at 09:13

  Mina förväntningar inför 2015 är som vanligt ganska stora, precis som inför varje nytt år. Jag hoppas och tror alltid att det bara kan bli bättre, att förra årets toppar kan bli ännu högre nästa år. Jag tror att mycket handlar om vilken inställning man har inför utmaningarna som livet ger, både det postiva och negativa. Jag hoppas och tror på att 2015 är året då det mesta faller på plats och att livets toppar blir högre än förut! 🙂 Livet måste levas nu!

 • Reply FridaCecilia 14 december, 2014 at 19:11

  Nästa år kommer förhoppningsvis min största dröm att slå in. Min man och jag har länge försökt att bli gravida och för några veckor sedan visade graviditetstestet att jag var gravid. Än så länge är det väldigt tidigt men jag vill ha en kalender där jag kan skriva lite varje dag till mitt barn. Tänk vilken gåva att kunna ge när barnet sen har blivit äldre.

 • Reply Magdalena 14 december, 2014 at 22:02

  Mina förväntningar är en mr röntgen (magnetröntgen) att den ser bra ut för min dotter på 7 år. Helst att tumören minskat, men säkert inte men i alla fall att den är oförändrad. Att min svärmor blir frisk från sin cancer och att vi får massa bra minnen 2015. För 2014 var ett riktigt jobbigt år, där min mamma plötsligt dog 3 november och svärmor fick återfall i cancer samt alla läkarbesök/sjukhusbesök med dottern och stress i jobbet så hoppas nu på ett bättre och lugnare 2015, men mera positiva saker.

 • Reply Nilla 15 december, 2014 at 10:37

  Med två barn med kroniska sjukdomar, hoppas jag på att vi kommer må bra. Så jag slipper skriva in så många läkarbesök i min almanacka.

 • Reply Sara 15 december, 2014 at 21:04

  Mina förväntningar på 2015 är positiva! Det ska bli mitt år! Efter några tuffa år så har saker äntligen fallit på plats och jag kan äntligen fokusera på mig och på att jag ska må bra! Härligt! 🙂

 • Reply Malgorzata 16 december, 2014 at 09:56

  2015 bli fantastisk! Och hoppas att min man hittar sin dröm jobb. Och att vi alla 3 blir friska och glada. Låter kanske lite kliché men detta tycker jag är viktigast i nästa år och alla andra.

 • Reply Anna-Karin 16 december, 2014 at 18:06

  2015 måste bara bli mitt år! Efter svackor av arbetslöshet, separation och sjukdom vill jag bara att allt skall bli som vanligt igen, få tillbaka ett bekymmerslöst liv liksom…. :). Tack för en fin blogg med massor av inspo.
  Kram Anna-Karin

 • Leave a Reply