TÄVLING

Tävla om ett Tefal Pro Express

Jodå, så att, nu är det dags igen…Ytterligare en grymme, grymme tävling här på bloggen. Jag fick nästan nypa mig i armen när jag återigen fick frågan från Tefal om jag ville anordna tävling i samarbete med dem. Och nu kommer ju tomten snart, och vad kan då vara bättre än en fantastisk ångstation från Tefal till ett värde av ca 2300:-. Det passar perfekt till jul dessutom när dukar ska strykas och gardiner ska bytas. Och skjortor ska strykas. I varje fall här hemma…..
vinn ett strykjärn

Inte nog med att den ger en enklare och proffsigare strykning, den minskar också stryktiden med 25%. Och förutom att den har den högsta ångkapaciteten på marknaden med sina 6 bar, så har den också en energisparande funktion.

Så, vad väntar ni på? Tomten kan komma tidigt till just dig i år;)
express1

För att tävla gör du såhär:

1.) Svara på frågan: Tefals produkter är indelade i 6 olika huvudproduktkategorier. Vilka är dessa? (svar finns på Tefals hemsida)
2.) Motivera varför just du ska vinna strykjärnet!

Svara i kommentarsfältet här nedan. Tävlingen pågår till och med söndagen den 15:e december. Dela gärna inlägget vidare så fler får chansen att vinna.

Stort lycka till allihop!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Christine Carlström 5 december, 2013 at 21:55

  Wow vilken supervinst. Detta får jag inte missa.
  Svaret på frågan är:
  Kokkärl, köksapparater, matberedning, frukost, strykjärn och personvård.

  När jag och min man flyttade ihop var vi studenter och fattiga som kyrkråttor. Våra familjer vi samla och skrapa ihop för att erbjuda så mycket till hemmet som möjligt. Vi fick då ett strykjärn som maken farmor hade ägt innan hon gick bort. Hon avled i slutet av 90 talet och då hade hon haft strykjärnet ett tag själv också.
  Vi har kvar detta strykjärn än idag och jag grämmer mig varje gång jag ska använda det att vi inte köpt ett nytt strykjärn. Det dröjer länge innan det blir varmt och när det väl blir varmt och man börjar stryka så försvinner värmen efterhand. Så man måste ta en paus mellan varje klädesplagg så att strykjärnet kan värmas på igen. Så nu hoppas jag verkligen att jag får möjlighet att kassera detta strykjärn (dock med många nostalgiska minnen) och i stället inkassera ett riktigt Rolls Roys strykjärn från Tefal!

 • Reply Liselott Danielsson 5 december, 2013 at 22:05

  1) kokärl köksapparater matberedning
  Frukost strykjärn personvård
  2) Jag så gärna ett strykjärn vill vinna,
  Så jag äntligen kan få mina skjortorsskrynklor att försvinna!
  Jag jobbar som servitris så med strykjärn får jag vara envis!
  Stryker gör jag ofta, både byxor,förkläde o tom kofta!
  Mitt gamla strykjärn är inte längre nått vidare bra,
  så för ett nytt fint från Tefal hade jag blivit så gla’!
  Så jag hoppas på tur, hade varit så kul, passar på att önska er alla
  en riktigt GOD JUL!

 • Reply Eva 6 december, 2013 at 07:46

  SVARET ÄR: Kokkärl, matberedning, köksapparater, frukost, strykjärn & personvård

  Vilken härlig julklapp från Tefal ett fint lyxigt strykjärn skulle vara. Det skulle komma väl till pass, då det gamla varken ångar eller håller utlovad klass. Så håller nu tummarna hårt, för en tidig titt av tomten i år:-)

  Ha det gott önskar

  Eva i Norr

 • Reply Gunilla Norèn 6 december, 2013 at 08:55

  Hej ! Kul med en tävling!
  Mitt svar är:Kokkärl, matberedning, köksapparater, frukost, strykjärn &personvård

  Får skämmas när jag detta säger
  Är 52 men inget strykjärn äger
  Förutom ett gammalt som knappt fungerar
  Skulle jubla om ”tomten” detta fina levererar

 • Reply Sandra P. 6 december, 2013 at 11:52

  Svaret på frågan är: Kokkärl, köksapparater, matberedning, frukost, strykjärn och personvård.
  När själen fått julstämning står klädsel på tur,
  ett strykjärn från pilotfrun ordnar detta med bravur!

 • Reply Carolina Nilsson 6 december, 2013 at 12:37

  1, Kokkärl, Köksapparater, Matberedning, Frukost, Strykjärn och Personvård

  2, Oj, vad denna tävling kom lägligt, sa till min sambo i morse att det känns som vårt strykjärn sjunger på sista valsen, då det luktar lite bränt när man stryker. Hoppas jag vinner detta fina pris. Ett strykjärn som kan göra att en stressad småbarnsfamilj kan både spara lite tid och energi är ju toppen.

 • Reply helenas enkla vardag 6 december, 2013 at 14:18

  Vilken härlig tävling! Klart jag vill vara med.
  1. Kokkärl, Köksapparater, Matberedning, Frukost, Strykjärn och Personvård.
  2. Tycker det är så vansinnigt tråkigt att stryka, särskilt min mans skjortor och eftersom han konsekvent vägrar stryka med motiveringen att han inte kan. Då tänker jag att med Tefal pro Express kan jag lova att han sannerligen kommer prova och med en förhoppning att han kanske kan avlasta mig lite genom att ta sin del av ansvaret. Hoppas verkligen på att tomten hör min önskan.
  Helena

 • Reply LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan 6 december, 2013 at 17:40

  Kokkärl Köksaparater Matberedare Frukost Strykjärn Personvård :))))

  Här slänger jag mig med direkt, inte för att jag gillar att stryka -Jag avskyr det!! Så illa att vårt strykjärn är typ 100 år & en mardröm att använda & förstör alla vita skjortkragar & hörnorna på dukarna med fula fläckar. Strykbrädan skall vi inte prata om…..
  Jag BEHÖVER ett nytt strykjärn för att hitta motivationen & jag drömmer om just en sån där proffsig variant. Tänk vilken skillnad det hade varit!! Jag vill ju gärna vara duktig att stryka allt som min mamma är 😉

  Kram

 • Reply Pia 6 december, 2013 at 20:25

  Kategorierna är: Kokkärl, Köksapparater, Matberedning, Frukost, Strykjärn och Personvård
  Varför jag ska vinna: Tro det eller ej men jag älskar att stryka – det blir så fräscht o fint och doftar så gott med nystruket!

 • Reply Petra Christensen 6 december, 2013 at 20:59

  Hej!

  Vilket superbra tävling! Att stryka kläder ska ju vara lätt och ge bra resultat, annars blir strykhögen så stor, till och med så stor som vår. kläderna som ligger underst har jag inte sett på ett år minst.

  Svar: Kokkärl, köksapparater, matberedning, frukost, strykjärn och personvård.

  Om ett ångstation som hjälper till och inte lämnar gula spår,
  jag i drömmande tankar går,
  det ena efter det andra strykjärnet bara strular, blöter ner och kloggar igen
  så hjälp mig att hitta den nya kärleken!

  Hälsningar
  Petra

 • Reply christina loveur 7 december, 2013 at 15:43

  Rätt svar är: Kokkärl, matberedning, köksapparater, frukost, strykjärn & personvård.
  Har länge önskat mig ett nytt strykjärn, och nu har jag ju chansen att få vinna ett! Mitt gamla strykjärn har en tendens att bränna sönder kläderna, så jag får alltid ha en handduk över plagget när jag ska stryka. Jag brukade älska att stryka kläder, såg det som en väldigt mysig stund, men nu är det inte kul längre! H
  Hoppas på att få vinna ett nytt strykjärn så att jag kan börja älska att stryka kläder igen 🙂

 • Reply Tina 7 december, 2013 at 15:53

  Vilken supertävling, klart jag vill vara med
  1. Kokkärl, köksapparater, matberedning, frukost, strykjärn o personvård.
  2. Det här hade varit den perfekta julklappen till mannen, då det är han som står för strykningen nu för tiden då min sjukdom har satt stopp för den sortens hushållsarbeten. Gissar på att han kommer bli superglad då han kämpar sig igenom strykhögen med ett 15 år gammalt strykjärn som håller på att lägga av.
  Kramisar Tina

 • Reply Alisa 7 december, 2013 at 16:11

  1.Kokkärl, köksapparater, matberedning, frukost, strykjärn och personvård.

  Av ren otur råkade jag tapp vårt strykhjälr i förrgår.. 🙁 det gick tyvärr sönder och därav får jag nu önska mig ett nytt. Så detta vore en perfekt present till mig själv då strykjärn är något vi använder flitigt till min sons kläder då han är känslig

 • Reply Mia 7 december, 2013 at 17:57

  1) Kokkärl, köksapparater, matberedning, frukost, strykjärn och personvård.
  2) Ingen här i huset tycker om att stryka, så det brukar samlas rejäla högar innan någon tar tag i dem… vem vet, med det här strykjärnet skulle det kanske bli en mer lockande syssla!

  Trevlig advent!

 • Reply Hanna 8 december, 2013 at 13:48

  Kokkärl, Köksapparater, Matberedning, Frukost, Strykjärn och personvård

  Jag hoppas vinna detta strykjärn åt min man, för att han ska få lite lugnare morgnar i framtiden. Han envisas med att stryka precis innan skjortan ska på. Med tre barn som också ska bli klara och ett strykjärn som värme dåligt har han att göra för att komma iväg med alla i tid!

 • Reply Kim F 9 december, 2013 at 05:33

  – Kokkärl, köksapparater, matberedning, frukost, strykjärn och personvård.

  – Mitt nuvarande strykjärn är ett skämt. Att värma ett sånt där riktigt gammalt strykjärn på spisen hade gått snabbare och varit mer effektivt. med mitt kan jag stryka i evigheter och det är ändå skrynkligt. Så nu hoppar jag helt enkelt över strykningen vilket innebär att vi är familjen skrynklig. Klart jag vill vinna ett ordentligt strykjärn, det är precis vad vi behöver här hemma!

 • Reply Linda 9 december, 2013 at 06:44

  Trodde aldrig att jag skulle kunna bli så exalterad över en tävling där den lyckliga vinnaren kammar hem högvinsten i form av ett… strykjärn! Självklart vill jag vara med att tävla!

  1) Tefals 6 huvudkategorier är: kokkärl, köksapparater, matberedning, frukost, strykjärn och personvård
  2) För att göra en lång historia kort: När maken och jag flyttade för ett par år sedan var vårt strykjärn som puts väck efter att hela vårt bohag blivit flyttat till nya huset. Vi letade och letade men strykjärnet var borta (i alla fall temporärt) och vi åkte ner till ICA Maxi och köpte billigast tänkbara strykjärn (maken har på sig kostym och skjorta till jobbet varje dag så att inte kunna stryka om ens för ett par dagar var helt otänkbart!). Tack och lov behövde vi bara använda det ett par gånger innan vi hittade vårt vanliga strykjärn ordentligt nedpackat i en låda som vi trodde att vi hade letat i. I veckan slutade vårt ”fina” strykjärn att fungera och fram åkte reservstrykjärnet. Vad jag hade glömt var att strykjärnssladden är oerhört kort (så kort att det nästan är omöjligt att stryka!) och vad värre är, temperaturreglagen är felinställda- när man tror att stykjärnet är som varmast är det på lägsta temperatur och vice versa. Detta fick jag bittert erfara då min favoritblus precis blev förstörd:-(. Ett nytt strykjärn och då ännu hellre en ångstation som denna står helt klart högst på önskelistan till tomten!

 • Reply Linda Berglund 9 december, 2013 at 15:49

  Hej Rebecca!
  Har följt din blogg en längre tid, blir jätte inspirerad av allt du skriver & fina bilder!
  Har inte varit med i någon tävling på mkt länge men just ett strykjärn känns som den perfekta överraskningspresenten till mina föräldrar:-)!
  De bor 115 mil bort & de går inte en dag utan att jag tänker på dem!
  Men till jul får vi synas igen & de vore kul att överraska med ett pang fint strykjärn då jag vet att de aldrig skulle ha råd att köpa ett så lyxigt järn;-) eller lägga sina pengar på just denna städpryl 😉 & det är mestadels min lilla pappa som stryker kläder;-)!!
  Svar på frågan!
  Kok kärl köksapparater matberedning frukost strykjärn personvård

  Ha en underbar Jul & ett Gott Nytt 2014
  Kram Linda Berglund Skellefteå

 • Leave a Reply