TÄVLING

Vinnare: Curl secret från Babyliss

Är det fler än jag som känner för att gå i ide för tillfället? Det är så galet mörkt och jag är så trött. Nu sover jag väl förmodligen för lite och jag blir väckt åtminstone två gånger per natt av diverse barn men jag känner nog att det främst är mörkret som gör att jag känner mig så trött. Jag försöker så gott det går att stoppa i mig D-vitamin, Omega 3 och gurkmeja men det är klart att jag missar det ibland. Gymmet håller jag fast vid när det fungerar rent logistiskt och när K är hemma kör jag dubbla pass. Just nu känns det nästan helt overkligt att vi åker till Kanarieöarna om mindre än en månad och blir där i dryga två. Jippi!! En massa sol, bad, familjetid, träning och bara-vara-tid.

babyliss1

Sen har jag ju en vinnare att tillkännage också så jag säger stort grattis till Ulrika Sandgren som svarade den 14 november kl 09:28. Mejla dina adressuppgifter till mig så ska du se att det kommer en locktång med posten snart som jag hoppas att du och dina döttrar får mycket användning av.

Jag hoppas att jag i Spanien kommer att kunna fota en hel del. Det är något annat som jag saknar mycket från vårt år i Spanien – ljuset! Det blir så fint. Jag ska unna mig ett nytt objektiv så att jag kan ta en massa fina bilder.

Allt gott till er ❤️

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply husno22.blogspot.com 24 november, 2016 at 09:50

    Härligt för er att tillbringa några månader i Spanien.
    Tack för en inspirerande blogg.
    husno22.blogspot.com

  • Leave a Reply