TÄVLING

Vinnaren av hårvårdsprodukter från Rahua

God kväll på er!

Några dagar sent  men nu är det äntligen  dags att avslöja vinnaren i tävlingen som jag höll tillsammans med Militus Medical där priset var ett set med hårvårdsprodukter till ett värde av 1165:-

rahua1

Trumvirvel……

GRATTIS säger jag till Mirjam/Mio som svarade den 14 november kl 7.42. Mejla mig dina uppgifter på rebecca@piccolecose.se så kommer produkterna till dig inom snar framtid. Jag hoppas att du kommer att tycka lite mycket om dem som jag gör.

Jag tycker det är superkul att ni var så många som var med och tävlade och jag kan också passa på att säga att det kommer att bli en ny tävling här på bloggen inom kort. En riktigt grym sådan igen, så håll utkik!!! 

Nu väntar rostade kastanjer och ytterligare ett avsnitt av Downton Abbey. 

Ha det bäst!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jess 28 november, 2013 at 21:05

  Hej söte, har du noterat att denna tant har tappat mobilen i marken och är utan mobbe i 14 dagar…om jag inte låser upp någon av de andra dvs……Puss

  • Reply pilotfrun 28 november, 2013 at 21:26

   Nej, men du det har jag helt missat. Har varit lite off cyberspace idag:) Vad har hänt?
   Kram

  Leave a Reply