badrum, Inredning

VIPP yellow fellow

Det danska märket Vipp som kanske mest är känt för sin klassiska (och rätt dyra) pedalhink har nu lanserat årets färg på sina produkter, vilken går under namnet Hello Yellow Fellow.

Själv har jag gått förbi min gula period. För längesen. Snöade in på gult någon gång i tonåren och önskade mig gula gratängformar och gula stekpannor av märket Anders Petter till ”brudkistan”. Och herregud vad jag känner mig gammal nu då! Brudkista! Finns det ens sådant nu för tiden? Och nej, jag är inte hundra år. För er som aldrig hört talas om detta fenomen så kan ni läsa mer här

Hello gula vipp men mig för blir det också good bye. Inte för mig!

Nu ska vi diskutera den kommande veckan. Kristian åker till Sverige i morgon för att styra upp projekt ”ombyggnation hus” och har således möten med elektriker, byggare, konstruktör, arkitekt och VVS-kille. Kvar här i Spanien blir jag med alla barn (som åker tillbaka till skola och verklighet i morgon – och tur är väl det för nu är det krig!!!) . Tänkte att jag skulle ta och lägga upp bilder på planlösningen i veckan. Måste bara kolla med arkitekten vad som gäller med upphovsrätten……

Ha en fortsatt härlig söndagskväll!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Mariette 2 mars, 2014 at 21:20

  Spännande tid som väntar er.
  Idag blev vi färdiga med huset vid havet och det är så vackert.
  Ett helt år av planering och trix och fix är plötsligt över och jag börjar känna mig lite små stressad över vad jag skall sätta händerna i nu 😉
  Idéerna tar aldrig slut 🙂
  Hoppas du får en mjuk start på veckan när vardagen börjar igen.
  Kommer bli så bra med ert hus.
  Kram

 • Leave a Reply