Inredning, kläder och mode, shopping

vitt som snö

Jag har förstått att det är väldigt mycket snö på de flesta håll i Sverige just nu. Vad härligt!!! Det var ju en del när vi var hemma för två veckor sedan men inte alls som det verkar vara nu. Barnen var helt överlyckliga när de kunde gå ut i vår trädgård och rulla sig några mini-snöbollar.

Vitt är ju inte bara en färg på snön, det är ju en underbart krispig och fräsch färg på både kläder och accessoarer.

väska Hamilton från Mikael Kors 3095:-, finns bland annat på Zalando, bästa budget sneakers 99:- kommer från H&M (jag bokstavligen bodde i mina förra sommaren), underbar t-shirt BH 199:- från Ella May från Lindex (finns ända upp till DD, jag har i svart och vitt – fantastisk!!), ombloggade toppen Julietta blouse 699:-från Style Level, vitt nagellack Kure från Bazaar (som innehåller 85% naturliga ingredienser som baseras på trä, vete, bomull, potatis och majs) finns bland annat på Swedish Beauty Factory och sist men inte minst, mina drömbyxor Zoe i vitt från Circle of Trust, fanns tidigare bland annat på Nelly, men är nu slutsålda. OM någon har i strl 36/W26 och vill sälja så är jag intresserad!!!!

Här i Spanien har vi ingen snö, tvärtom så känns det fortfarande som svenskt majväder här  vilket påminner mig så mycket om förra våren och inte minst om januari förra året då vi bestämde oss för att sälja vårt hus. Vilken resa det har varit sen dess! Och så mycket vi har varit med om! Helt underbart, fast jag kan inte hjälpa att jag känner ett sting av melankoli när jag tänker på hela förra våren och vårt hus.

I dag känner jag mig lite bättre i nacke och rygg, om än inte helt bra. Inatt var dock första natten av flera som jag kunde sova något sånär utan att ligga och vrida mig av smärta så det går åt rätt håll.

Kram på er!
/Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply MH 30 januari, 2014 at 16:12

  Här på fagra Österlen har vi gott om snö, drivor i trädgården, vallar vid landsvägen, och för mig räcker det nu. Jag är en vår och sommarmänniska, längtar så dit. Vita kläder gillar jag det är så elegant och sobert, tycker även man kan ha det vintertid, dock var det inte så förr.

  Intressant läsning om gurkmeja, jag har hört mycket om den och ska absolut prova den, jag som har så mycket inflammationer pga av RA.

  Från Österlen/MH

  • Reply Piccolecose 30 januari, 2014 at 21:29

   Visst är det elegnat med vita kläder. Det känns sobert och sofistikerat tycker jag men på samma gång utstrålar det en känsla av frihet och lättsamhet. Lycka till med gurkmejan, jag tycker absolut du ska testa!
   Kram
   Rebecca

 • Reply Carita Liljendahl 30 januari, 2014 at 17:46

  Hahaa… vill du ha snö och kyla så kom till södra Finland. Brrr!

  Blir glad av att se plaggen du visar, gillar vitt (och svart) och känner att våren trots allt nog hittar hit också en dag!

  • Reply Piccolecose 30 januari, 2014 at 21:31

   Nja, just den här vintern var jag ganska nöjd med de få dagarna vi fick i kyla. Just januari är inte min personliga favorit och jag får väl erkänna att jag är himla glad att slippa det här året:) Visst är det snyggt med vita och svarta kläder och du ska se att våren snart är på väg.

 • Reply JUNITJEJ 30 januari, 2014 at 20:45

  Så fint med snö!

 • Leave a Reply