allt som är vackert, blommor, de där dagarna som kallas livet, shopping

vitt, vitt, vitt with a cherry twist

Förkylningen har mig i sitt grepp och jag är så in i bängens trött. Även i dag har jag fått vila någon timme mitt på dagen. Men jag tänker att det är bra så. Sova mycket och dricka mycket vatten så är jag säkert tillbaka till mitt vanliga, pigga jag. Om det är något jag avskyr så är det att känna brist på energi; det finns ju så himla mycket som jag vill göra men orken stoppar mig. Passar på att vila innan K åker iväg på jobb igen. Kommer ni ihåg att jag köpte några körsbärskvistar förra veckan? De står i full blom nu och förkylningen till trots så kunde jag inte låta bli att gå lite bananas med min kamera. Det ger ju mig faktiskt lite energi.

halsband2

Topp Rosemunde, halsband Second Female och galge Ikea

Ljuset gör ju också att allting blir så mycket roligare att fota. Och så klart har jag ju min kurs att tacka också, för att jag liksom lär mig lite mer.

halsband

Det fina halsbandet kom med posten förra veckan. Jag sökte runt som en galning efter det innan jag slutligen hittade det,  i en butik som inte bedrev näthandel.  De var så himla snälla att de skickade det till mig mot postförskott. Sånt gillar jag verkligen! Nu hänger det faktiskt på en galge uppe i mitt sovrum och jag blir glad bara av att titta på det. Nästa vecka måste jag känna mig bättre och piggare för då händer det en hel del roliga grejer. Men det tar vi då….. Jag kan bara säga att jag är glad och upprymd och känner mig lycklig. Avslutar med fler bilder på den vackra körsbärskvisten. Och kan ni tänka er, jag är nästan lite omringad av dem för jag köpte ju en stor bunte med kvistar och nästan alla kvistar som jag har placerat på olika ställen runt om i huset står i blom.

cherry-twig1

cherry-twig2

Han nu en fin kväll mina vänner! Kan ni tänka er att det redan är fredag i morgon. Den här veckan har bara skramlat iväg.

Kram

Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply helenasenklavardag 4 april, 2013 at 17:11

  Snyggt linne (har ett likadant), snyggt halsband, super! och vilka fina bilder! Vart har du läst din fotokurs???
  krya på dig!
  kram Helena

  • Reply pilotfrun 4 april, 2013 at 21:20

   Tack snälla! Jag läser (fortfarande faktiskt) på distansskolan.com och jag är jättenöjd!
   Kram

 • Reply Hovdamen 4 april, 2013 at 17:24

  Underbara körsbärskvistar!

  Då är du lika däran som jag! Eländiga förkylning, jag har inte riktigt tålamod med det. Hoppas vi piggar på oss till helgen.

  Kram

  • Reply pilotfrun 4 april, 2013 at 21:21

   Vi håller tummarna för det!!!
   Kram

 • Reply Johanna / Fru form o fix 4 april, 2013 at 18:14

  Fint! Jag ska plocka in äppelkvistar lite senare i vår.

  • Reply pilotfrun 4 april, 2013 at 21:22

   Underbart! Jag får försöka hitta lite träd i Spanien så jag kan fortsätta plocka in kvistar under våren:)

 • Reply bia 4 april, 2013 at 19:22

  Jaa den här veckan har gått fort….så i morgon ska vi se på Let´s dance…gör ni det??
  Vackert halsband förresten;)
  Kram till dej!!

  • Reply pilotfrun 4 april, 2013 at 21:23

   Tack Bia! ja, jag föll pladask för halsbandet! Barnen kollade Let’s dance förra veckan så jag kan tänka mig att vi gör det i morgon också.
   Kram

 • Reply Adela 4 april, 2013 at 20:44

  Vilket soouupersnyggt halsband!
  Dina foton är gudomligt fina, det ser sååå proffsigt ut!

  Kram & sov gott & pigga på dig;)
  Adela

 • Reply pilotfrun 4 april, 2013 at 21:24

  Tack söta, söta du! Ja, halsbandet är verkligen vackert. Jag kunde bara inte låta bli att köpa det:)
  Sov gott!
  Kram

 • Reply Ewa 5 april, 2013 at 10:11

  Jättefint halsband! Skulle också vilja ha en sådan 🙂 Får man fråga var du har köpt den?
  Önskar dig en trevlig helg!

 • Reply pilotfrun 5 april, 2013 at 20:11

  Jag hittade en butik på nätet som inte bedrev webbhandel. Den hette hemma hos oss. Jag mejlade med en kvinna där och de skickade halsbandet mot postförskott. Om du vill ha hennes e-post så kan du skicka ett mejl till mig på rebeccapecci@gmail.com så vidarebefordrar jag den.
  Ha en härlig helg!
  /Rebecca

 • Leave a Reply