Inredning, jul, kök, småprylar

ZARA HOME Christmas 2013

zara-christmas1

Årets doftpinnar från ZARA HOME med underbar doft av pepparkaka. Och för en julälskare som jag så var köpet ett faktum. Vem vill inte att huset ska lukta gott av pepparkaka. Hela tiden! 

Fredag igen!! Vart tar veckorna vägen egentligen? Jag tycker att tiden går så himla snabbt. Och särskilt när K är hemma för då passar vi på att göra så många mysiga saker men jag tar mig också tid till att träna lite extra. Igår åkte vi ut och shoppade lite och som vanligt kom vi hem med påsar från ZARA, det var ZARA KIDS, ZARA MAN och ZARA HOME. Och på det sistnämnda stället så kunde jag ju lätt gå lite bananas med allt fint som de nu hade pyntat affären med. Både K och jag fastnade för doftpinnarna med doft av pepparkaka. De står här hemma på hyllan över den öppna spisen och ger en försmak av vad som komma skall.

zara-christmas2

Här nedan kommer lite mer julinspiration som ZARA HOME bjuder på i år. Alla bilder är hämtade från ZARA HOME

zara christmas 3

zara christmas 4 (kopia) zara christmas 5 (kopia)

Visst vill man liksom bara sätta igång och pynta bums när man ser dessa? Fast själv har jag fortfarande lite svårt att förlika mig med tanken på att vi ska fira jul här. Där det är ljust, och fortfarande varmt (häromdagen käkade vi middag på stranden) och julen känns på något sätt farligt långt borta. Fast den egentligen bara lurar bakom hörnet.

Fredag och veckans bästa dag! Lunch med vänner, matshopping och glasshopping står på agendan. Ikväll kommer goda vänner på middag och jag har för avsikt att blanda till egen sangria med ett recept som verkar vara THE ONE.

Ha en fin dag! Veckans bästa!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jess 8 november, 2013 at 10:14

    Ses ikväll då ska jag sniffa på både Brunis och pepparkaka 😉
    kram

  • Reply Linda 8 november, 2013 at 11:48

    Älskar Zara, dom har så mycket fint 🙂

  • Leave a Reply