de där dagarna som kallas livet, Inredning, livet i familjen, uteliv

att ha dille

Att jag har dille på fikonträd råder det väl inga tvivel om. Nu har jag också fått min pappa att köpa med ett hem till Sverige, och fått min kusin vitamin att börja sukta efter ett.

Tine K bjuder på makalöst vackra och inspirerande bilder med ett majestätiskt fikonträd i fokus. Tänk att de gör sig i alla storlekar, och efter att ha sett dessa bilder så blir jag mer än sugen på att ha ett sånt här stort träd i vårt orangeri, som inte lärt bli klart än på ett tag men ändå….

I natt kommer K tillbaka, tack och lov. Jag känner att de senaste veckorna har varit slitsamma. Det tär något enormt att vara själv så mycket med tre barn. De dagar som K inte har varit i Sverige så har han haft sena flighter och inte varit särskilt delaktig i vardagssysslorna såsom hämtning, lämning, skjutsande till aktiviteter, matlagning, medlande vid diverse konflikter etc. För det blir en hel del sådana vill jag lova. Att de bara orkar! Men de gör de ju så klart på något vänster. Sen har jag ju den där bebisen, som är på väg att bli pojke, som inte gärna vill sova. Eller som av någon anledning har grava problem med sömnen och som den senaste månaden vaknat x antal gånger varje natt. Så att säga att man är sliten är nog en underdrift. Jag känner mig faktiskt beyond det där. Tack och lov har jag haft föräldrarna här som har avlastat lite och kunnat köra några vändor fram och tillbaka och lagat mat. Så nu har jag gnällt av mig tillräckligt och ska faktiskt stänga ner datorn och gå till sängs.

Sov gott!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply dianasdrömmar 9 april, 2014 at 05:50

  Ett fikonträd skulle kunna få flytta till min altan också 🙂 kram Diana

 • Reply Gunnar fredrik 9 april, 2014 at 07:53

  Så fint!

 • Reply Ambienti 9 april, 2014 at 10:45

  Å, så härliga bilder! Jag älskar också fikonträd…
  Tyvärr ser mina två inte så tipptopp ut för tillfället, men de kanske kommer igen nu när de äntligen har fått flytta upp från källaren och komma uti vårluften!;-) Hade inte varit dumt med ett orangeri!
  Ha en fin dag!
  Kram
  Christina

 • Reply happyvardag 9 april, 2014 at 18:23

  Åh fy stackare….sömnen är ett måste liksom. Hoppas du fått lite avkoppling idag och att nattsömnen blir bättre. Fikonträd och TineK – jo man tackar. Underbart! Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/04/09/and-around-it-goes/

 • Leave a Reply