badrum

att ladda batterierna…

IMG_2160

…och ta sig tid att stanna upp. Det är viktigt att göra det emellan varven när tempot är högt. Igår körde vi de dryga 20 milen från Bleking tillbaka till Skåne på morgonen. Därefter begav jag mig till gymmet och körde 7km intervallträning på löpbandet. Sen kröp jag ner i ett underbart skumbad och laddade batterierna. Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över mitt badkar. Jag badar verkligen flera gånger i veckan och unnar mig lite finare oljor, badskum och ljus att njuta av där inne. Nya favoriterna på badkarskanten kommer från Rituals.

Vi har haft fina dagar tillsammans med vänner och familj och idag blev mannen som var stand by utkallad. Det känns alltid lite snopet när det händer… Han fick en flight till Malaga lite hastigt och lustigt och fick ge sig av redan vid lunch så planerna blev lite kullkastade. Vi som blev kvar här hemma fick goda vänner på besök och Brunan fick sig en mycket uppskattad playdate med bästisen.

 

Nu softar vi i soffan och ska beställa lite mat. Det får man lov att göra ibland:) Vi är inte överdrivet förtjusta i julmaten någon av oss så sushi känns väldigt uppfriskande.

Kram så länge!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ekenäsliv 26 december, 2015 at 18:21

  Ack så viktigt efter en hektisk tid…
  God fortsättning och ha en fin kväll!
  Kram Anna

 • Reply Mallansvardag 27 december, 2015 at 01:10

  Skulle inte kunna tänka mig att vara utan badkar, älskar att sjunka ner i det varma vattnet gärna med något gott i glaset och en tidning, så kan jag ligga hur länge som helst ; )
  Fick några riktigt härliga badbomber av min dotter i julklapp som doftar som en sommaräng ( hon kan sin mamma hon ; )
  Kram Malin

 • Leave a Reply