de där dagarna som kallas livet, Gran Canaria

Att vara en badkruka

Ja, jag måste nog erkänna att jag inte är överdrivet förtjust i att bada i vår ”kalla” pool. Man är så varm här hela tiden i sig själv så när något är runt 20 grader så känns det iskallt!!! Men ibland så händer det. Allra skönast är det att dyka i dagen efter:) när man behöver kyla ner huvudet lite. Men det ska erkännas att det har varit ytterst få sådana dagar. 


Barnen däremot är i och badar i tid och otid. En oerhörd lyx för dem att ha poolen utanför dörren. Ibland går det till och med så snabbt att man inte ens hinner att ta av sig kläderna:) 


Själv kan jag inte bestämma mig för om jag ska klättra ner på stegen…..


Eller om jag kanske ska dyka haha. Jag föredrar att bada i havet. Saltvattnet är så skönt och det är också aningens varmare i havet.

Sen läser jag mycket. Jag har nog redan plöjt en sex-sju böcker och fler lär det bli. Just nu läser jag The Lakehouse av Kate Morton. Jag gillar verkligen hennes berättelser! Jag gillar också sådana där iskalla sockerbomber som smakar kaffe också:) 


Jag är också så sjukt lycklig över mina hörlurar från Sudio. Bästa någonsin!!! Lyssnar på musik och har dem hela tiden när jag tränar. 


Alla morgnar här är förresten helt magiska!!! Ljuset, färgerna ja ALLT. En ynnest att ha fått möjligheten att vara här. 


Idag är det marknad i San Agustin så innan jag gör något annat tänkte jag gå upp och köpa lite bär och annat. 

Hoppas att ni får en fin dag! 

Kramar från solen ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply