kläder och mode, shopping

back to work efter två underbara år

Helt galet! I morgon ska jag tillbaka och börja jobba efter dryga två år som ”ledig”. Eller hemma med barn som det ju är. Det känns ovant, men så himla spännande på samma gång. Nu i veckan har jag skolat in lille busen på dagis och det har gått jättebra allting, men i kväll när jag nattade honom och låg kvar hos honom efter att han hade somnat kände jag ett visst vemod. Min lilla skrutt, min vilde bebis hur ska jag klara att vara utan dig på dagarna?

Lagom till jobbstart passade jag också på att beställa hem lite nytt till garderoben från en av de sajter där det finns i stort sett alla märken.

Smått asymmetrisk kjol från Vila, t-shirt från Selected Femme och dojjor från Ecco. Det gäller att ha fotvänligt på fossarna nu när man ska vara fröken igen:) Jag har haft så himla ont i min häl på sistone så jag tänkte att det var bäst att köra det säkra före det osäkra och bara ha bra skor på jobbet. Annars vet ni ju att jag gärna bor i sådana där platta saker som säkert är urdåliga för både rygg och fötter.

Nu ska jag sova så att jag verkligen vaknar i morgon när klockan ringer.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply mia -Mitt vita Hus 13 augusti, 2014 at 21:18

  Men gud vad kul med jobb igen, jag önskar dig lycka till då:) Fina hemskickade grejer:)

  Massor kramar

 • Reply Linda 13 augusti, 2014 at 22:48

  Kan tänka mig att det är lite nervöst så lycka till! Och tack för en inspirerande blogg:-))

 • Reply Ulle 14 augusti, 2014 at 04:37

  Hej! Va kul! Vilken årskurskurs ska du va lärare i? Kram

 • Reply Ekenäsliv 14 augusti, 2014 at 07:25

  Va spännande! Men förstår att det är vemodigt… Jag tycker det känns lite emodigt bara att semestern är slut och man inte får all den tiden tillsammans som man haft i sommar… Men min skruttfia är 9,5 år nu och börjar i trean på tisdag.. GALET!! Min lilla skrutta som nu börjar bli stor. Vacker klok och underbar.
  Ha en bra dag och lycka till på jobbet!
  Kram Anna

 • Reply Catta 14 augusti, 2014 at 08:55

  Hej fina!
  Hoppas du fått en bra start på jobbet =)
  En eloge till dig som verkar ha såå mycket ork och kämpar-anda med allt som ni står i med mega husrenovering, flytt hit och dit, TRE barn, jobbstart och annat, heja dig!!
  Det är ju inte bara din egen omställning som du ska hantera, utan även barnens, oerhört impad av att ni verkar lösa det så bra och ha en så positiv inställning =)

  Den kombinationen låter oerhört tuff och jag känner verkligen med dig när du skriver om vemodet att är dags för liten att börja föris. Det känns verkligen i hjärtat, men snart är ni inne i det och det känns så mycket lättare, eller hur!

  Stor kram,
  Catta

 • Leave a Reply