de där dagarna som kallas livet

Back to work

Fler än jag som känner att de behöver fylla på garderoben inför jobbhösten? Jag tänkte väl det. Nu är det dessutom en massa rea och andra förmånliga rabatter hos Ellos så jag har i samarbete med dem valt ut några av mina favoriter.

ellos2_2

Skor från vänster Chelseaboots från Gant, lågsko Amina i gubbmodell från Vagabond, Chelseaboots Amina också från Vagabond, byxan Julie i slimfit modell från Twist & Tango – min nya favoritmodell helt klart verkligen fantastiskt sköna, långkofta i skön kvalité från Ellos collection (kan inte ha för många koftor på hösten när det är mörkt & kallt), halsduk i kashmir som jag kommer investera i denna höst då jag köpte mössan i våras, påsväska The moose leather tote från Close by denim som är perfekt om man som jag bär mycket papper iPads och datorer fram och tillbaka, väska från Spick & sparrow med många fickor och sist men inte minst så är ju en ny parfym alltid något att satsa på:) Jag är lite sugen på att prova Zadig & Voltaires nya doft This is Her.

Sen är jag ju väldigt förtjust i mina kavajer så jag kan ju inte låta bli att rekommendera några sådana också. Det finns verkligen en kavaj för varje tillfälle, hade kunnat ha hur många som helst känner jag:)

[klicka på respektive klädesplagg för att komma till den aktuella sidan]

Här blir det hemklickat bruna skor, Juliejeans i ny tvätt, nya läppglans och en kavaj tror jag minsann.

De aktuella rabatterna just nu är
40% rabatt på din dyraste* vara! Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-09-11. Ange koden 345422 i kassan.

50% rabatt* på reapriser hela ellos kollektion + 30% rabatt* på reapriser från ellos varumärken! Gäller t.o.m. 2016-09-11. Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Ange koden 345420 i kassan.

Kram så länge ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply