event

Baluns i Malmö

Vilken härlig välbehövlig helg vi fick i Malmö. Fnulan hade fixat middag och party i världsklass som höll på långt in på natten. Jag tog tåget ner till Malmö och mötte upp MaricaScandic Triangeln. Väl där blev det lite fix innan vi mötte upp med Malin, Åse och hennes syster Samone på deras rum.

fnulan1

Vi hann med att ta ett   glas bibel innan vi begav oss ner för att möta upp alla härliga tjejer som kommit för att fira tillsammans med Fnulan. Jag har fått en del frågor om min topp och det är en spetsbods från H&M som jag bara älskar. Den passar verkligen alla former och har en riktigt snygg skärning i halsen.

fnulan2

Från vänster Marica, Åse, Malin, jag och Samone.

fnulan8

Champagnen vi bjöds på var Vazart Coquart och det är ju liksom  aldrig fel med champagne en fredag.

fnulan4

Alla minglade runt en stund innan middagen och bekantade sig med varandra. Det var både nya och gamla ansikten på middagen.

fnulan6

Fnulan är verkligen världens grymmaste festfixare! Hon har många strängar på sin lyra och att fixa event och diverse tillställningar är verkligen hennes grej. Sen är hon så härlig som bjuder så mycket på sig själv. Fler bilder kommer. De här är bara ett axplock och majoriteten av dem är tagna av fotografen Jens Hilner som var med oss hela kvällen. Själv lider jag fortfarande av trötthet då det inte direkt blev någon vila när jag  kom hem efter att ha sovit alldeles för få timmar. Svärfar kom nämligen på besök från Rom och igår var det fars dag. Således så får det bli en desto tidigare kväll ikväll.

Kram & på återseende!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Popprinsessan 14 november, 2016 at 21:13

    Förstår att du var lite trött 🙂 Hoppas att du piggnat till nu!
    Kram

  • Reply Malin 14 november, 2016 at 21:29

    Åh fina rara vän, så glad att du ville dela denna kvällen med mig, du var en viktig huvudgäst

  • Leave a Reply