Gran Canaria, kläder och mode

Blue skies & Denim shorts

Vi har börjat vända på dygnet här och det är sällan vi kommer i säng före 00.30. Dessutom har vi börjat titta på serien The Crown på Netflix och är lika hooked, både K och jag. Verkligen superb serie som blandar historia med fiction. Jag tycker det är så intressant att få veta mer om det brittiska kungahuset och mer av hur det var i Storbritannien efter andra världskriget och efter Queen Elizabeths kröning.

Dagen idag började förhållandevis tidigt då jag hade tid hos Elisa för att fixa utväxten i mitt hår som utgjorde en sån kontrast. Dessutom så bleks ju håret här nere då det är soligt mest hela tiden.

ellos3

Idag har jag också invigt mina nya shorts från One teaspoon  som jag beställde strax innan vi for iväg. Mina sneakers är också brand new. Nu har snart hela familjen likadana skor då barnen också har fattat tycke för Stan Smith. Skönaste som finns om ni frågar mig:)

ellos1

Linnet köpte jag på ZARA häromdagen och det  är lika fint till shorts som det är under en blus eller klänning. Lätt att både klä upp och klä ner.

ellos6

Idag är det spanjorernas ”julafton” som kallas för Los Reyes. Då blir det karneval genom byarna där man rider på kameler och kastar godis till barnen. Vi var på det i Fuengirola och barnen älskade det verkligen. Eftersom vi bara har en bil här och barnen vill ha med en kompis så får det nog bli K som åker med barnen och kollar. Pappsen och jag hänger nog bara här i vårt casa lite. Han hade med sig lite fler böcker så jag ser fram emot en slapp kväll.

Just nu erbjuder förresten  Ellos 25 % rabatt på din beställning* – inkl mängder av varumärken och möbler!
Ange koden 355401 i kassan. Erbjudandet gäller max en gång per kund, t.o.m. 2017-01-08.

Kram ❤️

[inlägget innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ingegerd 12 januari, 2017 at 06:33

    The crown har jag också precis plöjt igenom. Helt fantastisk! Det var en sorg bär serien tog slut😭

  • Leave a Reply