hudvård och make up, hus och renovering, Inredning, shopping

bye bye mascara -hej, hej nya långa vippor!

Länge har jag gått och funderat på om jag inte skulle ta och göra något åt mina korta, glesa ögonfransar. Efter att jag träffade Johanna, (som förlänger sina kontinuerligt) igår så gjorde jag slag i saken och bokade en tid omedelbums. Så idag efter att vi hade kollat lite plattor (kakel alltså) så åkte jag till Väla i Helsingborg och salongen Nail deluxe som Johanna rekommenderade.

 

Det tog cirka en och en halv timme och gick så mycket smidigare än vad jag hade förväntat mig. Det känns ju lite läskigt att lägga sig ner, blunda och ha någon som pillar en vid ögonen. Men killen som gjorde det var väldigt skicklig och det kändes knappt. Dessutom fick jag ett VIP-kort så nästa gång när jag vill fylla på så får jag 20% rabatt. Supert!

Det känns som en bra investering i sig själv det här. Jag kletar allt som oftast på mascara och med dessa fransarna så slipper jag det:) Dessutom blev det ju rätt stor skillnad. Vad gäller plattorna så var det inte någon större framgång. Väl på plats så kom vi på att vi nog hade två helt olika visioner om hur badrummet skulle se ut……Så fortsättning följer!

Min härligt gula kofta är dagens rea-fynd från Lindex. 150 pix, som hittat! När solen lyser med sin frånvaro får man ju passa på att pigga upp sig med lite gula kläder.

 

Lilla Bruno-bus somnade som en stock här för en liten stund sedan, han (eller vi) har verkligen vänt på dygnet så det var skönt att han kom i säng i någorlunda tid. De stora barnen är inne hos grannarna och hoppar studsmatta och lirar fotboll och vi ska nog ta upp diskussionen om de där plattorna…….eller inte;)

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kaffe och Mazarin 15 juli, 2014 at 20:16

  Blev ju jättebra med fransarna. Nu blev jag liiiite sugen på attt åka till väla och göra det.:) Kramiz…./ Agge

  • Reply rebecca 19 juli, 2014 at 22:45

   Jag är supernöjd Agge!! Blir lika glad varje gång jag kollar mig i spegeln:)
   Kram

 • Reply Susanne 17 juli, 2014 at 21:12

  Fint!! Hur länge håller det å vad kostar det ungefär?

  • Reply rebecca 19 juli, 2014 at 22:44

   Hej Susanne, där jag gjorde fransarna så kostar det 1200:- för ett nytt set, alltså första gången. Därefter när man kommer på återbesök som är var 3-4 vecka betalar man 200:-/halvtimme och det tar cirka en timme när man fyller på. Med deras VIP-kort som man får blir det dessutom 20% rabatt på de efterföljande besöken. Så dyrt första gången, men desto billigare sen.

  Leave a Reply