Inredning, kläder och mode

ett litet tips

Kikar in som hastigast för att tipsa om att Ellos har 20% på en beställning vilket denna gång inkluderar både varumärken och rea. Det finns fortfarande en hel massa kvar på rean och jag har skrapat ihop några av mina favoriter, både till hemmet och till mig själv.

Som vanligt är det bara att klicka på respektive produktbild i kollaget för att komma till den på sidan.

*Villkor: Gäller max 1 gång/kund. T.o.m. 2016-07-31 , så långt lagret räcker. Gäller ej varor värkta med ”kampanjpris”. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Uppge koden 345413 i kassan för att få din rabatt.

Själv fick jag hem ett paket med kläder idag, både jeans och skjortor men i vanlig ordning åker de tillbaka för byte av både storlek och modell. Och det är en annan sak som jag verkligen uppskattar med Ellos, att bytena går sååå smidigt. Jag hade beställt ett par jeans av märket One teaspoon men de var alldeles för stora så det får bli en mindre modell.

Kram & sov gott!
[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply