de där dagarna som kallas livet, Inredning, vardagsrum

FÖRE och EFTER

Nu när K är hemma igen så unnar jag mig att göra sådana saker som är helt omöjliga när han är borta. I morse ställde jag klockan på 7.00 (och fick en försmak av hur det kommer att bli nästa vecka) för att göra mig i ordning och vara på gymmet när de öppnade. Och idag gjorde jag det jag har pratat om så länge – jag köpte ett gymkort!!! Så nu har jag signat upp för 6 månader till en början. Efter 5 km på löpbandet såg jag ut såhär
nytränad
Och gud vad jag svettades! Det är en sak att träna hemma i Sverige, men här så hiiiiimla SVETTIGT. Svettandet till trots så kände jag mig otroligt nöjd med dagens träning. Funderar lite på att dra igång en utmaning. Har sett att Helen håller på med något liknande. Är det några av er som skulle vara sugna på att haka på???? Själv känner jag att jag måste röra mig för att må bra men då jag inte har så många träningsvänner här i Spanien IRL så skulle det vara jättekul om vi kunde vara några stycken som sporrade varandra.

Direkt efter gymmet, tog jag en snabb kaffe med Jessica för att sedan rusa vidare till bästa Ester på Petro Peluqueros och några timmar senare, efter slingor, färg, treatment och gud vet vad:) så såg jag ut såhär
nyslingad

Tadaaa, borta är det gula, guldiga och istället är det ersatt med en lite kallare färg. I like!

Känns som att det var en evighet sedan jag såg ut såhär, fastän det bara var några månader sedan (i april).

prickigt

Gudarna ska veta att jag saknar mitt hus, och min katt. Blev alldeles gråtfärdig igår när jag satt och kollade igenom gamla inlägg men ändå är jag så tacksam att jag har bloggen där jag har ”dokumenterat” så mycket. Ja, det är ett annat liv vi lever. Vi lever och njuter, fast på ett annat sätt. Och om några veckor blir det förmodligen en vända ner till Skåne igen för att ta en sista titt på tomten där innan vi slår till. Livet mina vänner, livet. Det är SÅ föränderligt!

KRAM på er alla fina, goa vänner!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply bia 29 augusti, 2013 at 14:03

  Så fin du blev i håret…visst är det skönt att förändra sej ibland…det måste man tycker jag;))
  Nu är vi hemma….och varmt kan jag säga att det var på semestern 40 grader i skuggan!!! Och 30 grader på kvällen…..det gick nästan inte att vara i solen…..men vi hade det jättefint och Marmaris var ett fint ställe…återvänder gärna dit igen:)))
  Må så gott!
  Kram

  • Reply pilotfrun 30 augusti, 2013 at 17:30

   Tack snälla!
   Kram

 • Reply mariette 29 augusti, 2013 at 15:15

  Du passar så bra i allt och visst är det skönt med treatments 🙂
  Blev så snyggt.
  Bejaka livet och du tas med på många äventyr, vissa mer utmanande än andra och tänk vad barnen lär sig på vägen.
  Ha nu en skön torsdagskväll med dina fina.
  Kram

  • Reply pilotfrun 30 augusti, 2013 at 17:27

   Ja, men visst är det så. Du är så klok Mariette! Det märks att du har varit med om samma resa.
   Kram

 • Reply Nilla 29 augusti, 2013 at 15:40

  Supersnygg är du både som svettig och som nyslingad:) Fixade också håret i går men jag har kvar mitt blonda men mer utjämnat. Förstår att du längtar hem till huset. så fint ni har det. Bra med utmaning. Jag har så svårt att följa dem bara. Jag försöker träna tre gånger iveckan dock och simmade i morse. Gymkort finns i mina tankar då yogan inte passar så bra med tiderna för mig. Bra gjort med din träning hur som, långt svar idag:) Kramkram

  • Reply pilotfrun 30 augusti, 2013 at 17:30

   Haha, ja det är märkligt med de där tiderna. Hade tänkt gå på Pilates här men det var också helknasiga tider. Det får bli löpning för hela slanten istället och lite styrka.
   Kram

 • Reply Adela 29 augusti, 2013 at 17:00

  Suuuperfin blev du!
  Å vad spännande med ev tomt i Skåne! Skulle själv LÄTT kunna tänka mig att bo i den fina
  landskapet;)

  Kram
  Adela

  • Reply pilotfrun 30 augusti, 2013 at 17:26

   Ja, visst är där helt underbart! Och det känns SÅ spännande med tomt och ett eventuellt nybygge.
   Kram

 • Reply Stoffisen 29 augusti, 2013 at 17:03

  Du ser superfräsch ut i nya ”frisyren”
  Heja dig, mycket vacker!

  Kram
  Stoffe

  • Reply pilotfrun 30 augusti, 2013 at 17:25

   Tack goa du! Det kändes faktiskt väldigt fräscht att bli av med utväxten.
   Kram

 • Reply helenasenklavardag 29 augusti, 2013 at 17:07

  Snygging där! Både snygg som svettig och nystylad.. Vad mysigt att flytta till Skåne, det skulle jag också kunna tänka mig. Har ni släkt där eller hur tänker ni ang val av plats?
  kram Helena

  • Reply pilotfrun 30 augusti, 2013 at 17:23

   Jag har skrivit på din blogg:) Vi älskar Skåne ♥
   Kram

 • Reply Anna 29 augusti, 2013 at 20:22

  Hej! Kikar in hos dig lite nu och då. Spännande resa ni gör!
  Tycker det låter intressant med utmaning! Har som mission att bli stark!
  Med tre små änglar hemma(10, 7, 4 år) är det dock svårt att få tid för sig själv.
  Åka till gym snor för mycket tid men försöker ”få till det” vid små luckor !
  Hälsn Anna

  • Reply pilotfrun 30 augusti, 2013 at 17:24

   Ja, visst tar det tid att gå till gym. Hemma i Sverige var jag alltid bara ute i spåret och sprang. Nu när min man är hemma är han hemma dagtid ibland också, vilket ger mig en chans att gå till gymmet.
   Kram

 • Reply Happyvardag 29 augusti, 2013 at 20:27

  Underbart skönt och du är så värd det. Snyggt blev det också…
  Kram Mia

  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/08/29/skolcool-om-en-skola-maste-stanga/

  • Reply pilotfrun 30 augusti, 2013 at 17:25

   Tack söta du!
   Kram

 • Reply Åse 29 augusti, 2013 at 21:09

  Weeeeeee snyggo!!!! Kul med träningen! Men mest kul om tomten!!! Berätta mer!!! Hörs via whatsapp!! Puuss!!

  • Reply pilotfrun 30 augusti, 2013 at 17:28

   Absolut!!! Vi hörs via Whatsapp snart. KRAAAAM

  Leave a Reply