de där dagarna som kallas livet

Hawaiian Tropic & midsommaroutfit

Sent inlägg här på kvällskvisten. K var inne på sin sjätte jobbdag på raken och jag har underhållit sommarlovslediga barn OCH sprungit 1 mil. Tur man har goda grannar som barnen får lov att hänga hos när morsan kämpar hårt i spåret.  Vi kom ju hem igår lagom till att fira midsommar hos goda vänner och vilken midsommar det blev!! Jag kommer knappt ihåg sist det var strålande sol på midsommarafton faktiskt. Vi var ett gediget gäng på cirka 18 barn och 15 vuxna. Tur vädret var som det var så att vi kunde hänga utomhus mestadels av tiden.

I've had a great midsummer although I started the day by driving from east to west. Plenty of kids, food and funny games  in 28 degrees. Swedish summer as its best. | Tänk att vädret äääääntligen blev alldeles, alldeles underbart på midsommar. Har njutit av god mat i goda vänners lag och barn och vuxna som har lekt lekar och hängt. Top notch  #midsummer #sweden #twentyeightdegrees #flowers #zara #lindex #ootd #summer #blouse #midsummereve

Jag körde favorit i repris och hade min kjol från Lindex och en blommig bus från Zara. Kändes blommig och bra:) Efter duschen smorde jag mig också med mina nya härliga produkter som jag fick i den fina goodiebagen från Hawaiian Tropic.

4V5A0823

4V5A0810

4V5A0831

Verkligen sommarfeeling på de här produkterna ❤️Den gröna burken med after sun i body butter konsistens kommer att gå åt snabbt här hemma, liksom sololjan och glitterlotionen.  Luktar lika ljuvligt som de känns på kroppen. Återigen tack Hawaiian Tropic och Renaissance för en grymt härlig kväll!

Nu har den minsta somnat och de tre andra (ett grannbarn utöver våra egna) är på god väg och jag måste bara läsa ett kapitel i min bok A hundred pieces of me. Det är något med den där boken som gör att den biter sig fast.

Kram & hörs i morgon

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Junitjej 27 juni, 2016 at 14:56

    Vilken fantastisk goodiebag!

  • Leave a Reply