Inredning, småprylar

Hjort är hjort

Hjorthuvud 79:- och mugg 39:-, båda från åhlens.

Var inne på Åhléns en vända igår för att snabbt införskaffa mig en almanacka. Blev så frustrerad varje gång jag kollade åt väggen där almanackan brukar hänga och upptäckte att det stod 2012 på den. Med nytt år och mycket som ska planeras in och hållas koll på, inte minst nu inför skolstart så behövdes det en ny almanacka. Omgående! Inne på Åhléns hittade jag, förutom en snygg almanacka för familjen (Ja, det är sånt man kör med när man är några stycken med olika intressen, tider och hållpunkter som alla måste rymmas:), även lite snygga, små ”props” som passar precis till min skrivbordshörna som måste pimpas nu inför framtida försäljning. Här har nämligen sett väldigt oinspirerande ut ett tag nu. Konstigt, så är det väl alltid…….man gör det där lilla extra innan man flyttar.

Ett sött litet hjorthuvud och en kopparfärgad pennhållare, som egentligen inte alls är en pennhållare, utan en sån där mugg man ställer på handfatet och har tandborstar i. Hjorthuvudet är en krok som både är söt att ha i hallen och hänga sin väska på eller bara som en liten fin detalj på väggen.

Över den vackra Karlskronalyktan…

Testade den på favvishörnan🙂 men tyckte nog att den blev aningens coolare över skrivbordet.

Nu i kväll håller jag på och gör research för fullt inför min fotokurs som börjar i övermorgon. Måste ju bättra på utrustningen lite. Jag är så förväntansfull och hoppas verkligen att den lever upp till de förhoppningar jag har.

Förresten, jag är på jakt efter en kaffeburk, alltså en burk som jag kan förvara kaffet i (Min uråldriga Marimekko har definitivt gjort sitt). Är det någon som har tips på någon snygg?
Kram och god kväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Stoffisen 7 januari, 2013 at 20:21

  Jisses! Jag avskyr dessa hjorthuvud i plastn (eller vad det nu är)
  Men, det beror nog på att jag sålde ett i glitter som jag avskydde när jag arbetade i inredningsbutik. Avsmaken blev de lux 😀

  kram
  Stoffe

  • Reply pilotfrun 8 januari, 2013 at 08:44

   Haha, kan förstå det. Glitter kommer inte in här:) inte plast heller för den delen (lite väl kitschigt för min del). Detta är i gjutjärn:)

   Kram och ha en fin tisdag!

 • Reply Happyvardag 7 januari, 2013 at 22:00

  Spännande! Kommer förmodligen att vilja gå på visning i ditt hus – om det blir aktuellt. Kram Mia

  • Reply pilotfrun 8 januari, 2013 at 08:48

   Du är så välkommen:) men oj vad det kommer att kännas konstigt. Och verkligt när det väl blir dags. Jag älskar ju mitt hus <3
   Kram

  Leave a Reply