Hemnetspan, Inredning

Hvitfeldtsgatan 11A

Lite dåligt med egna bilder för tillfället. Hoppas ni har överseende:) Men så får det bli när man roar sig i fjällen. Vi har verkligen blivit välsignade med vackra dagar här uppe och solen har varit på besök ett antal gånger. Nu sitter dock minstingen och jag inomhus och slappar lite extra medan de andra drog till fun park. Min käre make var sugen på att ta några åk med sin bräda vilket han liksom inte riktigt får möjlighet att göra när Brunisen är med. Och sen orkar inte de där 3-åriga benen riktigt lika mycket som de andras även om jag tycker att han fantastiskt duktig.

Hvitfeldt1

Såg några vackra bilder från en lägenhet i Göteborg häromdagen som inspirerade mig och fick mig att åter börja leta efter gamla vitrinskåp och glaskaraffer. Det där går i perioder tycker jag, men efter att jag sett dessa bilder så bad jag mina pappa leta i gömmorna hemma i barndomshemmet och sen åkte jag till Fyndet i Ängelholm och shoppade upp mig på några stycken. Dock tyckte jag att de var liiite dyrare nu än vad de var för ett tag sedan än vad de var nu….
hvitfeldt2
hvitfeldt5

En riktigt liten ”mormors-skattgömma” ryms därinne i skåpet. Vackert!

hvitfeldt9

Kristallkrona, Monstera, tavelramar omlott och kvistar i glasvaser känns väldigt mycket just nu. Och visst är det fint! När jag kommer hem ska jag plocka in körsbärskvistar och äppelkvistar från trädgården. Det ger en sån fin försmak av vår tycker jag. Om jag nu tar mig runt i vår trädgård haha. Där är fortfarande ganska så uppgrävt efter dräneringen vi gjorde före jul och vi har en del kvar att göra om man säger så. Milt sagt! Men Rom byggdes ju inte på en dag…..

hvitfeldt6

En annan sak som känns lite tidstypiskt är att blanda olika stolar vid matbordet. Det var inte alls tänkbart för något år sedan men nu är det nästan så att ju mer udda desto bättre. Själv föredrar jag dock en enhetlighet vid bordet men vem vet, kanske kommer jag också att ha blandade stolar vid matbordet framöver.

hvitfeldt7

hvitfeldt8

Sängen har en baldakin över sig (liknande finns att köpa på Artilleriet) vilket gör det ombonat och mysigt. Jag funderade ett tag på en baldakin men kände sen att det nog inte riktigt var jag. Tror jag hade tröttnat på det efter ett tag. Lägenheten är stylad av Emma Fischer och saluförs av Bjurfors, fler bilder hittar du här.

Njut torsdagen  ❤️

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ekenäsliv 25 februari, 2016 at 15:43

  Inte alltid så lätt att ha egna bilder i alla inlägg.. så för mig är det heeeelt ok:)
  Å nu har mitt paket kommit så jag ska hämta det i kväll!
  Ha det gott ii fjällen!
  Kram Anna

 • Reply Frida 25 februari, 2016 at 17:48

  Riktigt fina bilder. Även jag blev inspirerad!

 • Leave a Reply