de där dagarna som kallas livet

Jo, men vi tar väl en dag till

Idag är jag hemma med mina pojkar. Den äldste får som sagt hålla sig hemma någon dag till och den lille var mer än tacksam över att få stanna hemma från dagis. Han är en riktig liten njutare den där lille. Älskar att skrota här hemma! Men det har blivit en del VAB-dagar under hösten. Jag får väl igen för våren som var förhållandevis lugn;)

VAB1

Killarna slappar i soffan och tittar på fotbollsklipp och musikvideos. Själv unnade jag mig en extra kopp kaffe och kollade igenom både H&M katalogen och Ellos katalogen. Hittade mycket fint i dem bägge! Känns nästan lite fånigt men jag vill börja julpynta snart haha.

Jag ska plocka och fixa lite här hemma idag. Det lär inte bli så mycket annat. Men det behövs ju alltid, och särskilt efter en vecka när alla barnen har varit lediga. Jag ska också surfa runt efter lite nya lampor till köket. Brunisen råkade nämligen ha sönder en diamondlight vid matlagningen häromkvällen.

kök1

Inte helt säker på om jag ska ha dem kvar eller byta ut dem till något annat. Vi får väl se vad det blir i slutändan.

På återseende!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Camilla 4 november, 2015 at 15:40

  Jätte snyggt kök och lampor!!!
  /Camilla

 • Reply Rebecca 4 november, 2015 at 17:46

  Vilken härlig blogg du har!
  Trevligt att ha hittat hit 🙂 ! Tips från fina bloggen Ekenäsliv
  / Rebecca

 • Leave a Reply