Inredning, jul

julen hos Ferm Living 2014

Nu är det tydligen så att julen snart står för dörren. Tycker högtiderna avlöser varandra jag. Mannen som fyllde 40 häromdagen, dottern som har bemärkelsedag nästa vecka, och sen då jul om en dryg månad. Vad hände här? Hösten försvinner alltid i ett nafs tycker jag. Och att pynta känns inte så angeläget i nuläget när läget är som det är, men visst blir jag mer än sugen när jag ser Ferm Livings underbara inspirationsbilder inför julen 2014.

Jag gillar hur de leker med grafiska mönster, mässing och naturmaterial. Det blir väldigt glatt, men på samma gång stilfullt och vilsamt. Superfint!

V får väl se hur det blir med pyntandet och bakandet i år….. Förmodligen kommer vi att vara mitt upp i en flytt men jag kommer verkligen att göra mitt yttersta för att få det någorlunda juligt i huset om vi nu är inflyttade. Känns som att det är en lång väg dit, trots att det lurar bakom hörnet.

En som redan har börjat med julpysslet är kreativa och skaparglada Bambi som också bloggar här på portalen. Hon har redan kickat igång julbaket med Browniejulgranar. In och kika vettja!

Kram och sov så gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ekenäsliv 19 november, 2014 at 09:46

    Tänkte faktiskt våga mig på att göra en DIY av den där ljusstaken med träkulor… Så snygg är den tycker jag!

  • Leave a Reply