allt som är vackert, Inredning, småprylar

keramik från Karlskrona

som får mig att baxna för den är så fin.

När jag såg bilderna från House Doctors vårkollektion med det flätade porslinet så fick det mig att tänka på Karin Meijers vackra, spritsade alster. Då Karin Meijer bor och arbetar i Karlskrona så har jag varit i hennes verkstad ett antal gånger och jag blir lika inspirerad varje gång. Det är en sån otrolig känsla i hennes keramik. Om ni är nyfikna på Karin så kan ni läsa mer om henne här.

Och det kliar ÄNNU mer i mina fingrar efter att få sätta igång med keramiken igen. Det kom liksom en del i vägen och nu är det 1 1/2 år sedan jag senast var i verkstaden. Så fort vi har stadgat oss i Ängelholm så ska jag köra igång igen, banne mig.

Förresten, om ni är nyfikna på årets trender vad gäller inredning så ska ni kika in här. Anette har skrivit en förträfflig rapport efter att ha varit på Stora Trenddagen 2014. Happy Reading!

Nu väntar soffan och Downton Abbey på oss. Mysigare kväll får man leta efter!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Susanne Jonsson 13 januari, 2014 at 20:53

    Åh vilken underbart fin keramik! De ser nästan krispiga ut i sina vita spetsar! Vilken inspirationskick man får av dem!! Tänk att fylla dem med luftigt gröna murgröna, primulor eller annat vackert! Härligt!!!

  • Reply Suss 13 januari, 2014 at 21:03

    Så fint! Spännande trender detta 2014! Kram Suss

  • Reply SILVERPIL 13 januari, 2014 at 22:24

    Fint, får mig att tänka på min farmor på något sätt. Önskar dig en bra start på den nya veckan! KRAM

  • Leave a Reply