kläder och mode, shopping

klänningbonanza

I det här vädret blir man ju galet sugen på att uppdatera sommargarderoben med nya klänningar. På vintern bär jag i stort sett aldrig klänning förutom på skolavslutningen och julafton men på sommaren är det annat. Jag har valt ut några favoriter från Ellos i olika färgskalor. Klicka på respektive bild för att komma till produkten:) 

Svart passar alltid tycker jag och klänningarna från Ida Sjöstedts kollektion är lite extra festfina.

Blått är alltid flott och en av de mest klassiska färger som finns. Jag känner mig alltid väldigt klädd när jag bär blått. Denna färg skapar oftast en känsla och ett intryck av lugn, frid, och stillhet och sägs göra människor mer produktiva och fokuserade. Snyggt att kombinera en blå klänning med vita sneakers. Jag har letat efter helvita Stan Smith med ljus och lykta men ännu inte hittat dem i min storlek, 36.

Rosa -en av mina absoluta favoritfärger kan vara både festlig och sober beroende på vilken nyans och vilka attiraljer man väljer till den. Den rosa färgen är romantikens och kärlekens färg.
Hoppas att ni blev lite inspirerade ❤︎

Nu inväntar jag maten som mannen har lagt på grillen. Jag kan inte säga att aptiten är på topp men nevertheless så ska det bli gott med lax. Trevlig kväll på er!

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply