Hemnetspan

Linnégatan 60

Ja, den bostad som förmodligen kommer gå flest bloggvarv denna vecka är denna pärla på Linnégatan 60 i Göteborg. En fantastiskt fin och smakfull lägenhet som på bilderna känns betydligt mycket större än sina tre och 1/2 rum.

linnegatan-60_1

linnegatan-60_2 linnegatan-60_3 linnegatan-60_4

Ett fint platsbyggd kök i dov kulör, med knoppar och marmorskiva. Lampor finns både i taket och också i form av en vägglampa. Snyggt och personligt! Också stilkrocken med det gamla träbordet men rundade former och stolar av blandad modell. Här bor helt klart personer med brinnande inredningsintresse.

linnegatan-60-_5

linnegatan-60_6

linnegatan-60-_7

linnegatan-60_8

linnegatan-60_6

linnegatan-60_10

Ett fint litet vardagsrum med soffor i linnetyg, stora bylsiga växter och äkta mattor. Lampa från Flos skymtas även här. Sen ett litet fönsterparti som skymtar en arbetsplats och en öppen spis.

linnegatan-60_11

Och där kom den, en människa på mäklarbilden. Jag vet inte om jag gillar det eller inte. Om jag ska köpa bostad så har jag svårt för att ta in familjefotografier då det blir så personligt. De gånger jag har sålt lägenhet och hus så har jag också varit noga med att städa undan sådana på visningarna.

linnegatan-60-_12

linnegatan-60_13

ett riktigt drömmigt barnrum som på just denna bild ser ut som en fantasibild då man har mörkat ner den i redigeringen och den blir lite extra dramatisk när ljuset letar sig in där genom fönstret.

linnegatan-60_14

Fantastiskt fin är den eller hur?  Om ni vill se mer av lägenheten så kan ni kolla in hos Entrance Mäkleri. 

 

Njut kvällen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ekenäsliv 13 oktober, 2016 at 11:56

    Verkligen såååå smakfullt!

  • Leave a Reply