belysning, Inredning, skönhet

lite om ditten & datten

Lyyngaard1

Idag har varit en riktigt härlig dag! K har varit hemma och jag har kunnat få några stunder för mig själv. Sååå mycket det betyder ❤️ Jag började dagen med att springa en halvmil på gymmet på löpbandet. Fortfarande så tar jag det lugnt då näseländet är lite ihärdigt och inte riktigt vill ge med sig. På vägen hem från gymmet så gick han inom en antikaffär som ligger vägg i vägg och där blev det visst lite spontanshopping;) Får visa sen när vi har fått ordning på det. Det var inte någon liten vas om man säger så.

 

Lyyngard2

Häromdagen beställde jag Ylva Skarps fina tillfälliga tatueringar. Och de är bara så himla, himla fina! Lite roligt faktiskt för jag går i tankar om detta och när jag igår kväll oförhappandes yppade mina tankar till min soulsister Marica så visade det sig att hon hade exakt samma planer. Och det lite roliga var att vi hade tänkt ut samma motiv. Hon i bildlig form, och jag i skrift. Märkligt det där alltså!

 

Lyyngard4

Den söta lampan jag beställde för ett tag sedan passar perfekt i fönsternischen däruppe. Det börjar bli så mysigt däruppe att det inte skulle förvåna mig om vi kommer att hänga där uppe allihop framöver.

Jag hann också med en sväng på Väla då jag skulle handla present till Brunos BF. Tänk att han ska på sitt allra första kalas i morgon lill-snutten. Emellan besök på bokhandel och leksaksaffär så gick jag in en vända på Kicks. Och blev totalt förälskad -head over heels.

Decadens

Alltså har ni luktat på Marc Jacobs senaste? Den luktar himmelskt och det är MIN doft rakt igenom. Går här hemma och luktar på mina handleder stup i kvarten. Must have med andra ord.

Ikväll blir det pittis som Bruno alltid sa innan och ett glas Valpolicella Ripasso. Lördag mina vänner. Det är bra grejer det!

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply