de där dagarna som kallas livet

Lite slött var det här

Får väl krama ur det sista innan jag börjar jobba, vilket jag iofs ser fram väldigt mycket emot. Jag är ledig så länge på sommaren att jag faktiskt uppskattar att komma tillbaka till jobbet. Som dessutom är ett nytt sådant. I höst ska jag nämligen jobba på en skola som ligger betydligt närmre mig än vad min förra skola gjorde. Jag kommer också att jobba med saker som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, nämligen IT. Mycket spännande och kul!

4V5A1365 4V5A1368

Kära byggställning, det var verkligen kul och spännande när du byggdes upp men nu är jag sååå galet trött på dig. Och inte bara jag, utan även barnen som måste klättra på, över och under dig när de ska ut och hoppa på studsmattan. Lika kul det var när du ”kom upp”, lika sköööönt ska det bli när du får åka tillbaka till din familj. mvh sliten mamma  4V5A1369

Känns kjolen möjligtvis igen?? Det var den jag skrev om igår. Den från Gina Tricot. Den är alldeles ljuvlig i både modell och längd. Bara storleken som är lite jobbig. Jag beställde en S men upptäckte att även den var stor i strl och då fanns det givetvis ingen XS kvar, varken i fysisk butik eller på nätet. Trist! Men ska se om sömmerskan här i stan kan göra något åt det.

4V5A1399

Jag passade även på att köpa en ”bomberjacka” fast den är så tunn, så tunn så den funkar bättre som en koftvariant.

4V5A1411

Snygg med dragkedjan bak; den gör hela kjolen och jag bara vet att den kommer att bli väldigt välanvänd.

4V5A1417

Jag stylar gärna med ett par vita Stan Smith. Piffar till vilken outfit som helst;)

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ekenäsliv 9 augusti, 2016 at 22:03

  You look smashing!
  Pju, jag börjar på torsdag jag… Å ska inte heller klaga, har varit ledig i 5,5 vecka då… Men nu fick jag plötsligt sån lust att röja runt och fixa med en massa saker så jag har ju inte tiiiid att börja jobba redan 😉
  Ha de!
  Kram Anna

 • Reply Sofia 11 augusti, 2016 at 20:52

  Jättesnyggt! Hur är bomberjackan i storlek?
  Har precis klarat av att springa milen! Har du nåt bra tips på hur jag får ned tiden?
  Tack på förhand!

 • Reply Lisa 23 augusti, 2016 at 08:48

  Den kjolen var verkligen fin. 🙂 Jag har fått lite dille på kjolar, men har aldrig anledning till å använda dem då det inte riktigt passar på mitt jobb. 🙁

 • Leave a Reply