hudvård och make up

lyxig hudvård från Skincode

Nyligen så lanserades hudvårdsmärke Skincode här  i Sverige och jag har fått möjlighet att prova det. Skincode är ett Schweiziskt baserat skönhetsföretag grundat av specialister inom hudvård. Alla produkter är dermatologiskt testade och de är fri från konserveringsmedel, färgämnen, allergiframkallande ämnen och inte heller testade på djur.

skincode

 Serien innehåller allt från dag-och nattkrämer till mer avancerade serum och boosters. Alla med en mycket behaglig lukt och som lämnar huden med en lyxig känsla efteråt.

skincode-2

Jag gillar särskilt de där små blå kapslarna som är ett silkeslent serum som skyddar huden mot skador och lägger sig som en lugnande hinna över huden. Dessutom tillför de en massa lyster. I like! Produkterna säljs bland annat på Lyko och idag är det dessutom 20% rabatt på alla produkterna.

Ljuvlig lördag idag och INGA planer. Galet skönt och en sån oerhörd lyx! K hemma dessutom så det är skönt att kunna dela sysslorna sinsemellan. Jag planerar att åka till färgbutiken och shoppa upp mig på mer färg till gästrummet. Det har ju varit lite stiltje i det under veckan då dygnet inte tycks ha tillräckligt många timmar för allt man vill hinna med.

Kram & en skön lördag på er ❤️

[inlägget är i samarbete med Skincode] 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply