allt som är vackert, hus och renovering, Inredning, TÄVLING, tyg & tapet

mamma på villovägar och en sneak peek på Albas tapet

Onsdagar är som bekant min lediga dag och just denna dag inleddes på ett släpigt sätt hemma tillsammans med Bruno som är ledig från dagis på onsdagar. Min vän Kristin kom över på kaffe på förmiddagen och därefter begav jag mig till huset för att kolla läget. Där jobbas det för fullt nu. Minst sagt. Det är nämligen så att vi måste vara ute från stället där vi magasinerar våra möbler senast den 10:e december så nu är det bråttom. Våra byggkillar kom i måndags och nu kör de verkligen järnet.

Tänkte att jag skulle ge en liten glimt av den ljuvligaste ljuvlighet som ska upp i Albas rum förhoppningsvis nästa vecka. Det är denna, sagofulla Budiges av Nadja Wedin för Photowall.

Både Albisen och jag fastande för den redan vid lanseringen och har hållit fast vid den sedan dess. Jaghar faktiskt skrivit om den tidigare här på bloggen;  det inlägget hittar ni här. Budgies betyder förövrigt undulat och jag är bra sugen på att köpa ett par undulater (inte riktiga då:) och placera ut i hennes rum. Någon som har tips på var man kan hitta sådana?

Som jag nämnde så måste vi ju ha ut våra grejer från magasinet den 10:e december och då är det ingen återvändo. Då måste de in. Här. I detta kaoset. Det ni ser främst på bilden är vår blivande köksö som ska täckas av en marmorskiva. Färgen får väl bli en överraskning:) Bara att hoppas att den håller måttet.

Jag var förresten ute och snurrade i Ängeholms industriområde i hopp om att hitta målare Månsson för att lämna lite fler luckor.

Hela bilen full av barn, köksluckor och kartonger. Bakom denna kartong sitter Alba fast henne ser man ju inte:) Efter att ha irrat runt i vad som kändes som en evighet men som säkert bara var tio minuter fick jag stanna till på något ställe där de typ servade truckar och där jag nästan höll på att bli påbackad innan jag hade fått en mer preciserad vägbeskrivning. Väl framme hos Månsson hade en av ungarna slocknat och de andra var vrålhungriga.

Förresten, innan jag glömmer det….. Annika har värsta tävlingen nu för er som har en Batmantokig tjej eller kille därhemma.  Ni har nämligen chans att vinna ett helt paket med LEGO Batman prylar. Perfekt inför jul med lite extra julklappar!!! Tävlingen som håller på till och med den 24/11 hittar ni här.

Sov så gott!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply 17doors 19 november, 2014 at 22:39

  Tapeten! Förstår att ni har hållit fast vid den!
  Och den där rumsgranen, mitt i allihopa, som vittnar om en väldigt inredningssugen mamma. Så kul!
  Kram Ulrika

 • Reply I mitt huvud 20 november, 2014 at 09:08

  Snygg tapet!! Och lycka till, kommer säkert vara en enda röra ett tag, men sen…. Ååå, det kommer bli kanon!

 • Reply Anna-Maria 20 november, 2014 at 10:23

  Här hittar du undulater!
  https://www.inreda.com/search/undulat

 • Reply Catta 20 november, 2014 at 21:48

  Men åååå, jag vill bara snabbspola framåt så jag kan få se alla rum färdiga för jag kan inte hålla mig!! Tapeten.. sagolik, wow wow wow!!

  Kram och natti,
  Catta

 • Reply Matilda Milano 21 november, 2014 at 13:35

  åh underbar tapet, den hade jag missat! Ska beställa i dagarna så jag kanske härmar dig där, så svårt ju när allt är så fint!

 • Reply annorlunda underbara 21 november, 2014 at 15:42

  Skulle också rekom Inreca.com , Annelie har haft undulater tidigare. Jättefina.
  Kramiz J
  Ps: Ska på dejt med din man idag, han får ta med sig en kram hem till dig för du är saknad <3

 • Reply Adela 21 november, 2014 at 16:06

  Tapeten är helt ljuvlig!!

  Kramar
  Adela

 • Leave a Reply