böcker

Maten från min by – Janesh Vaidya

För någon vecka sedan var jag på en väldigt intressant föreläsning som gav mig otroligt mycket. Jag var på biblioteket och lyssnade på Janesh Vaidya, ayurvedapraktiker, yogi och författare till ett antal böcker. Jag lyssnade på hans föreläsning dagen innan en tung dag i mitt liv. En dag då vi tog farväl av en människa som gick bort alldeles för tidigt i sviterna i en obotlig sjukdom. På något sätt tror jag hans ord hjälpte mig igenom den oerhört svåra stunden. Janes pratar om oss människor som energier och att vi har våra uppgifter här på jorden. Janes är också författare och har skrivit både kokböcker och ayurvedaböcker. Nu senast släpptes hans bok Maten från min by och då jag inte hade den sen tidigare så köpte jag den under föreläsningen.

23092017-4V5A4601

En bok med en massa färgglada recept och som är anpassade efter vilken dosha ( den ayurvediska kroppstypen- vata, pitta eller kapha) du är. Intressant läsning och en mängd härliga foton som är tagna vid Janeshs retreatcenter i Indien. Själv har jag inte riktigt fått koll på vilken dosha men jag har provat att göra vissa test på nätet. Jag tycker att det är väldigt spännande att lära mig mer!

23092017-4V5A4608

Jag passade så klart också på att få boken signerad. Det är något jag verkligen uppskattar! Signerade böcker 😊

Är det någon annan som har läst någon av Janeshs böcker eller kan något om Ayurveda? Själv har jag just börjat läsa lite i Ayurveda för ditt sinne.

Kram ❤️

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply