kläder och mode

Mellandagsrea på Ellos

Juldagen idag och jag kan tänka mig att ni där hemma i Sverige gottar er med resterna från gårdagens julbord, julgodis och en härlig film på TV:n. Hoppas att ni fick en fin jul på precis det sätt som ni önskade er. Här på Gran Canaria har äntligen solen visat sig en stund och barnen har varit ute en vända för att prova sina skateboards och kick-bikes. Sjukstugan har dessvärre fortsatt och under gårdagen var både Julian och Bruno sjuka och K blev tyvärr utkallad och kom inte tillbaka hem förrän idag efter lunch. Vi kan väl kalla det en mindre lyckad julafton som vi får ta en rain check på. Diamanten, värdtia och Uno gick varma här i vårt casa men ingen var särskilt sugen på mat…..

Nu börjar redan mellandagsrean och om det är någon gång man ska göra fynd så är det nu. Jag har i samarbete med Ellos valt ut några av mina favoriter.

Tröja Bella | Hylla på hjul Morris | Frottéset Tilly 6 delar | Klänning Nancy | Väska Flapbag med handledsrem | Solglasögon New Wayfarer RB2132-710/51 Light Havana | Bordslampa Read | Espadrillos med platå | Kappa Greta |

Jag hade packat för ganska så varmt väder men så jag gick bet. Vi har haft det kallt och blåsigt och timmarna vi har kunnat vara ute och sola kan jag nog banne mig räkna på en hand. Nu får vi hålla tummarna för att det vänder. Häromdagen när jag gick hem från gymmet då hade jag solen i ansiktet och lyssnade på A-HAs gamla goding The Sun Always Shines On T.V. haha. Det var faktiskt rätt mysigt. Jag ska visa er bilder från gymmet sedan. Det ligger på fjärde våningen i ett köpcentra och har en terass dit man kan ta ut vikter och dylikt. Härligt!

Nu ska vi åka till Mercadona och komplettera middagen till ikväll.

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Karin B 31 december, 2016 at 00:29

    Så kul med rea!

  • Leave a Reply