de där dagarna som kallas livet

Mimou – nytt hos Ellos

God kväll i stugorna!

Idag har det varit ofantligt varmt här på Gran Canaria. Med våra mått mätt i alla fall. Det var så varmt att jag inte kunde ligga ute och läsa som jag brukar. Även när jag lade mig i skuggan så höll jag på att somna av värmen:) Pappsen hade med sig en ny bok, Stora små lögner av Liane Moriarty (som är en ny författare för mig) som jag började läsa.

En glad nyhet som jag såg precis är att Ellos har tagit in ett av mina absoluta favoritmärken, nämligen Ronnebybaserade Mimou.

mimou1

mimou2

De har verkligen de allra finaste bäddtextilierna och prydnadskuddarna tycker jag och varje gång jag är i Ronneby så brukar jag besöka deras butik Minta. Den är väl värd ett besök om ni har vägarna förbi. Det är alltid lika inspirerande att åka dit.

mimou3

Just nu erbjuder Ellos dessutom 20% på hemsortimentet inklusive möbler och varumärken. Superb med dessa erbjudanden tycker jag! Ange bara koden 355711 i kassan för att aktivera erbjudandet.

Nu ska vi kolla på Homeland. Jippi!! Visst känns det väl som att Quinn är på väg tillbaka?!

Ha en härlig kväll så hörs vi snart igen!

Kram❤️

[inlägget innehåller adlinks]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply