de där dagarna som kallas livet

Min FB sida

FB sida FB sida

Hej igen,

tänkte att jag skulle slå ett slag för min FB-sida. Där lägger jag alltid ut när jag uppdaterar bloggen. Den har funnits ett bra tag men har varit ganska försummad vilket jag tagit tag i nu. Så om ni inte vill missa när jag gör ett inlägg så skulle jag tipsa er om att gilla den. Läste förresten en intressant krönika häromdagen där skribenten liknade Facebook vid Ullared – en intressant jämförelse…. Har ni läst den?

Nu får jag lov att erkänna att mina ögon värker av all tid jag har lagt vid datorn idag. Men min första faktura har jag fått iväg. Och när jag satt där och försökte sätta mig in i bokföringsprogrammet så slog det mig att det vore ju väldans kul att ha en liten webbshop också. Frågan är väl bara om någon hade handlat i den. Vad säger ni? Är det en idé jag ska vidareutveckla eller finns det redan för många nätbutiker där ute? Vore kul att höra vad ni säger om detta.

Glöm inte kolla in i morgon för då kommer en månades lista igen.

Kram på er och sov så gott!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply