kök

Monday kitchen

Antar att vi inte är de enda som är trötta denna första jobb/skolmåndag på länge. Barnen hade svårt att somna i går kväll milt sagt och således dröjde det också innan jag kom i säng. Men när klockan ringde så gick det betydligt bättre än vad jag hade förväntat mig. Lika skönt som det är att bryta rutiner, stanna uppe till midnatt och sova ut på morgonen, lika skönt är det att komma tillbaka till rutinerna igen. Det är väl därför man uppskattar de där små braken så mycket antar jag. Det är nyanserna som gör skillnad!

kök2

Något jag är glad för att vi hunnit göra på lovet är att vi har fått mer ordning i huset. Med en man som mer eller mindre bara lever halva månaden hemma är det inte alltid så lätt att få saker gjorda.

kök1

Jag älskar att ha en köksö, men det är såå lätt att den blir en samlingplats för post, papper och en massa annat. Känner ni igen det? Nu har vi rensat bland papper och dylikt och jag ska verkligen försöka hålla det så tomt som möjligt där.

kök3

Tycker mycket om min vita Tine K bricka som jag köpte hos Liv på Hedentorps plantskola. Så enkelt att bara variera stilleben efter årstid eller beroende på vilken känsla man vill ha. Min fina Flaggskär från Karlskrona Lampfabrik köpte jag för många år sedan då jag fick en slant av farmor att köpa en julklapp för. Den kommer alltid att påminna mig om henne ❤️

Som så många andra blev jag bestört över nyheten att David Bowie har lämnat detta jordeliv. Det är en man vars musik jag har lyssnat mycket på och även sett live i Globen för en nästan tjugo år sedan. En stor legend och en musikalisk ikon av rang. Fuck cancer!

Skön kväll på er ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply happyvardag 11 januari, 2016 at 21:14

  Har min Flaggskär på soffbordet och tänd varje kväll. Älskar den verkligen….Kram Mia
  http://happyvardag.se/2016/01/11/nar-man-lar-aterkomma-i-amnet/

  • Reply Rebecca 11 januari, 2016 at 22:14

   Definitivt lampan för oss Karlskroniter ❤️ Kram på dig Mia!

 • Reply Cissi 11 januari, 2016 at 21:52

  Fin bricka! Vet du möjligtvis om den har något produktnamn? Har din bricka Tine K-loggan på eller är den helvit? Har letat efter en rund vit bricka och din ser lagom ut i storleken.
  Kram från Cissi

  • Reply Rebecca 11 januari, 2016 at 22:15

   Min bricka är helvit. Det finns bara en TineK home stämpel undertill. Vet faktiskt inte vad den kan ha för produktnamn. Mejla Hedentorps plantskola så kan de säkert hjälpa dig. Vet att Liv skickar prylar ibland.

  Leave a Reply