belysning, Inredning, småprylar

mustascher i inredningen

Mustascher på inredningsdetaljer såg vi en hel del av förra året, och inte verkar det som att vi har tröttnat på dem ännu. Tvärtom, de syns överallt i år igen. Jag har samlat ihop de mustaschklädda prylar som jag tycker bäst om.

poster Mind your Mo 530:- från Inreda Utreda, drinkmarkörer 39:- från Lagerhaus, mugg med musche 49:- från Hemtex,  lampa Je m’apelle moustache 1550:- från And suddenly the shop is open,  salta lakristmustascher 39:- från Lagerhaus  där även sparbössan i form av en mustasch kommer ifrån. 

Och ALLRA coolast tycker jag att den mustaschklädda arbetslampan är! Vilken är din favorit?

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Home2tiny 21 januari, 2014 at 06:33

  Roligt med mustascher i inredning. Min brorsdotter som är 10 år önskade sig mustaschörhängen i julklapp som hon fick såklart, så även barnen har hakat på den här trenden. Kramisar Tina

 • Reply Ninelin 21 januari, 2014 at 10:42

  Salta mustascher passar nog mig bäst 😉

  Kram N

 • Reply happyvardag 21 januari, 2014 at 20:44

  Hehehe, så söta prylar. Och du vännen, så himla söta ni är du och C. Huset ser urmysigt ut och jag vet att du kommer att göra det FAB. Spännande att höra mer om dig och uppdrag i Malmö…..
  Underbar liten bild till Nettan idag på fejjan – Letter from Heaven – tårarna flödade fritt här. Så vackert! Kram på er familjen
  http://happyvardag.se/2014/01/21/kramen-om-alla-godingar/

 • Leave a Reply