kläder och mode

när det suger i shoppingtarmen

Här blev det några dagars frånvaro och det beror helt enkelt på att min förkylningen aldrig riktigt släppte gick över i bihåleinflammation och gjorde mig något förlamande trött. Igår fick jag antibiotika så nu ska det vara på väg över. Tröttheten beror säkert på mörkret också. Vissa dagar är man ju redo för sängen redan vid 18 känns det som. Något som är betydligt roligare än förkylningar och bihåleinflammationer är att shoppa kläder inför stundande högtider:) Själv har jag inhandlat både kjol och topp.

Kjol och linne finns här och här. Och toppen är sååå fin på!
Örhängen från Pipols Bazar
Skor Nora från Ellos
matta strumpbyxor i 60 den

 

Det märks väl inte alls att jag är svag för svart;) Blev helt förälskad i både kavajen och skorna! Älskar att piffa upp en kavajoutfit med spetslinne och schyssta örhängen. Under ett linne är det allra snyggast med balconette BH under. Denna ger snygg silhuett.

Strapless BH från Wonderbra
Ursnygg kavaj i sammet från ellos collection
Linne med spets från Soaked in luxury
Byxor som är vidare upptill och smalare nedtill (min favorit)
Låga spetsiga, ballerina från Billie Bi
Spetsstrumpor
Örhängen från Sophie by Sophie

Jag brukar ofta passa på att handla på Ellos när de har 30-40% på dyraste varan. Så otroligt bra tycker jag, det gör ju himla mycket på priset. Att svart är en av mina absoluta favoritfärger är nog inte så svårt att se. Men jag jobbar på att klä mig mer i färg:)

Nu ska jag krypa ner under täcket och jag har en känsla av att jag kommer att sova som en stock zzzzz. Den här veckan har underligt nog känts lång men det är nog som sagt för att det är så mörkt. Avskyr verkligen det här mörka.

Kram & godnatt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply