skönhet

När man börjar bli lite glåmig

Så är det rätt skönt att veta att man sticker till Kanarieöarna om två månader….. I väntan på det så får jag nöja mig med att fräscha upp huden med små hjälpmedel. Normalt är jag inte den som använder en massa make up men jag tycker om att fixa mig när det är fest, och sen är det extra kul på vintern när huden inte har den där lystern som man brukar ha på sommaren.

Jag gillar BareMinerals vilket jag vet att jag tipsade om förut, deras stroke of light (concealer) som är världslass under trötta ögon. Nu har köpt ett gäng andra produkter, bland annat foundation, ögonskugga och  läppstift. Tycker produkterna sitter väldigt bra och innehåller mycket pigment. Ponchotröjan beställde jag för ett tag sedan och den är verkligen ett toppenköp. Både snygg och varm! Finns dessutom i några olika färger.

Idag tog K barnen och åkte iväg en runda. Kändes skönt faktiskt. Det här takbytet har hållit på att ta knäcken på oss allihop och hur gulliga och fina barnen än är så är det tufft att vara mer eller mindre själv med dem i nästan fyra månader. Samtidigt har vi blivit väldigt sammansvetsade och det kändes i hjärtat när de åkte iväg här för en stund sedan. Men, men distance makes the heart grow fonder. Så är det!  Nu ska jag ta ett litet röj här hemma, hoppa i ett varmt bad och sedan ska jag ut på stan med min granne och äta och ta ett glas vin.

Kram på er!

(inlägget innehåller affiliate-länkar)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply