de där dagarna som kallas livet

Nyp mig i armen så fint

Igår åkte pappa och jag en tur in till Las Palmas. Det var härligt att inandas lite storstad för en stund:) Först strosade vi runt lite i området kring Las Canteras. 


Vilken sandstrand! Så otroligt vacker. Dock var det nästan 4 grader kyligare än vad vi har här i södern (ca 20 grader) så vi tyckte det var lite kyligt haha. Vi har blivit bortskämda. 


Efter att ha vandrat runt på gatorna en stund så begav vi oss till den gamla delen av staden, Vegueta. Väl i Vegueta så tog vi hissen och åkte högst upp i katedralen och beundrade utsikten. Väl värt ett besök om ni är på Gran Canaria. 


När vi kom tillbaka hem låg resten av familjen i poolen. Lyxigt värre!

Idag är det ytterligare en varm morgon här. Jag skrattade lite för mig själv när jag följde barnen till skolan. Jag gick klädd i shorts och linne men såg att lokalbefolkningen tydligen tyckte det var lite kyligt då några av dem gick klädda i täckjacka och halsduk:) 

Kram & ha en fin dag ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply