kläder och mode, skönhet

Omsatt hår och långskjorta

Men hallå! Vart tog helgen vägen?? Och alla påsklov och allt…. Jag var ju dessutom sjuk veckan innan påsklovet så det kändes inte som en vanlig jobbvecka det heller. Men nu har vi söndag och som det ser ut så kommer den att bli späckad. Alla som har barn i 10-årsåldern vet nog hur det är…… Taxi för mest hela slanten. Idag är det lagfotografering, line up och gymnastik. Sen tänkte jag klämma in min egen träning någonstans där emellan. Jag har ju problem med knät så har inte sprungit distans sedan jag sprang seedningsloppet för några veckor sedan utan har hållit mig till korta distanser som 5 km och en hel del styrketräning. Jag ska se hur det känns idag.

långskjorta

Jag fyndade på KappAhl häromdagen. Jag gillar att fynda!!

långskjorta-2

Denna skjortan hade Åse på sig när vi var i Malmö för någon veckan sedan och jag föll pladask. Otroligt snygg och användbar! Lika snygg till kjol och shorts som till ett par byxor. Dessutom hade KappAhl 30% på reapriset så i slutändan blev det 140 pix, inga trix.

långskjorta-3

När man får hjälp av tweenies att fota så är det klart att de också vill posa;)) Underbara ungar   ❤️

 

långskjorta-4

Häromdagen var jag förresten och fixade till håret hos Magdalena på Nidenom. Det gick verkligen smidigt!! Magdalena tog ut håret, borstade till det lite och sen satte hon tillbaka det igen. Att fylla ut håret är ett bra alternativ om man som jag har väldigt tunt och fint hår. Sen kostar det inte ens hälften av vad en hel hårförlängning/ extensions kostar heller. I samband med annan behandling kostar det 2500:- och utan så kostar det 2900:-. Klart prisvärt med tanke på att man kan återanvända samma hår flera gånger och då betalar man ju inte för håret utan bara för isättningen.

långskjorta-5

Och när man har vant sig vid ett fylligare svall så är det helt klart svårt att vänja sig av vid det för det är sååå mycket roligare att fixa med håret när det finns något att fixa med.

Kram och ha nu en riktigt grym dag! Njut lite extra så här sista dagen på påsklovet som det är för vissa.

På återseende!

Xxxx

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply