allt som är vackert, Inredning, sovrum

on my side of the bed

Jag sa ju att det var några saker som fick följa med hem från Minta. Detta var en av dom. Min absoluta favoritkudde som bara har väntat på mig. Och kan ni tänka er att jag knep det sista exet. Det som har använts om display i butiken. Nu bor den istället hemma hos mig. Jag älskar detta citat och det är verkligen ett ”quotes to live by” .
kudde mimou piccolecose

sängbakom
Påslakan, örngott och rektangulär kudde Mimou, spegel IDP industria divani e poltrone, Stringhylla vintage, nattduksbord componibili Kartell, Kaninlampa Heico, vit lampa IKEA.

nattduksbord

Nu ska vi ut och promenixa. Så underbart!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Happyvardag 24 februari, 2013 at 19:18

  Snyggt! underbara uttryck gillas mycket av rektorskan. Hoppas ni haft en härlig helg…
  Kram Mia

  • Reply pilotfrun 25 februari, 2013 at 22:34

   Den var super Mia! Första helgen på cirka fem som mannen var hemma. Hela dessutom. Ja, jag älskar denna kudde:) härlig affirmation.
   Kram

 • Reply Tina 25 februari, 2013 at 13:54

  Härligt sovrum o jättefin kudde. Stringhyllan o kartellbordet är två stora favoriter. Ha en härlig start på veckan. Kramisar Tina

  • Reply pilotfrun 25 februari, 2013 at 22:35

   Tack Tina! Ja, jag är jättenöjd med mina sängbord. De är så runda och behagliga tycker jag. Hoppas att du också fått en fin start på veckan.
   Kram

 • Reply Linnea 25 februari, 2013 at 15:10

  Underbart vackert hem ni har. Lycka till med Spanien, skall bli kul att följa dig/er! Hur gör du med ditt jobb nu i o med flytt?

  • Reply pilotfrun 25 februari, 2013 at 22:37

   Tack Linnea! Ja, vi har en spännande tid som väntar. Jag har turen att vara föräldraledig nu ett tag till. När den går ut får vi se hur det blir. Vi har inte för avsikt att stanna permanent i Spanien utan planen är till december till en början.

  Leave a Reply