de där dagarna som kallas livet, livet i familjen

Påfyllning av energi, tack…

20120907-103709.jpg
Och så kom den över mig igen, tröttheten. Varför blir jag förvånad? Trots relativt god sömn i natt, Bruno sov först fem timmar i sträck, sedan mat på det och sedan tre timmar till känner jag mig som en urvriden trasa. Fast god och god. Alba kom in vid 1-tiden och lade sig på madrassen som vi lagt på golvet och någon timme senare kom Julian. Däremellan har jag haft ont i mina ögon då jag har smittats av Brunos ögoninfektion som han fick när han bara var två dagar och som tros bero på min långa vattenavgång. Så, så konstigt är det kanske inte…

Andra baljan kaffe för idag och några bitar mörk choklad på det kanske lindrar lite. Har ni smakat denna? Om inte, gör det. Den är himmelsk!

20120907-104344.jpg

Kaffekoppen heter Taika och kommer från Iittala. Den är verkligen perfekt om man precis som jag tycker om sitt kaffe med varm mjölk. Lagom storlek och en fröjd för ögat. Det kan liksom inte bli bättre.

Fortfarande några timmar tills barnen ska hämtas från skolan. För tillfället kan jag inte komma på något bättre sätt att fördriva dem än att vila tillsammans med Bruno ❤ så att jag är lite piggare när de kommer hem.

20120907-111304.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply