de där dagarna som kallas livet, livet i familjen

Poolhäng och rabatt

Så ljuvligt det är att vara ledig!! Vi njuter till fullo av att inte ha några tider att passa, hänger med grannar och bara chillar. Igår var vi hos goda vänner här i området som just byggt klart sin pool och barnen var så klart eld och lågor. Vem vill inte ha pool liksom? Våra vänner har byggt en ny terass och har numera pool, spa-bad och bastu – en riktig dröm!

Processed with VSCO with g1 preset

Brunisen tog det lite lugnt till en en början men efter en stund kände vi igen honom. Han är ju mer eller mindre uppvuxen vid poolkanten och det var många som fick sig ett gott skratt i Spanien när han var i farten:) Självklart skulle han ju göra ”bomben” och inte blev tjatet om en egen pool mindre efter vårt besök där om man säger så. I dag har jag varit galet trött, var uppe tidigt och var inne och jobbade en sväng och tänk att man på bara en vecka kommit in i semestermood. Det fick bli en liten eftermiddagslur när jag kom hem och sedan har eftermiddagen och kvällen gått i ett. Sist men inte minst kollade vi matchen England-Island. Vilken match!! Vad tyckte ni?

Jag har också ett litet rea-tips då jag såg att Ellos har fyllt på sin rea och erbjuder 30% rabatt* på REAN inklusive varumärken. Det är nu man ska passa på att handla, både kläder, handdukar och bäddtextilier. Erbjudandet gäller till och med 2016-06-29 och ange koden 335477 i kassan för att aktivera rabatten.

Jag har valt ut några favoriter och måste verkligen slå ett slag för skinnväskan. Den är perfekt som bär mycket papper och böcker fram och tillbaka till jobbet om dagarna. Jag upptäckte dessutom att de hade rabatt på de härliga produkterna från Hawaiian Tropic. Den där body buttern är bara fantastisk.

Mannen och barnen spelar spel och själv känner jag att jag ska knoppa nu. På återseende!
Kram ❤️

[inlägget innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply