badrum, de där dagarna som kallas livet, familj, Inredning

Rensa i röran och liten titt på vårt badrum….

Idag har det varit städdag de luxe. Det har det varit ett par dagar nu faktiskt. Men idag så blev jag av med ett gäng möbler vilket gjorde väldigt mycket. Vi har fortsatt att sålla bland prylar och kläder och vi är nu uppe i omkring 10-12 lådor som ska gå till loppis, alternativt skänkas. Vi har aldrig någonsin rensat så här mycket förr, men känner som så att om det är något som länge har sått i källaren/förrådet så är det för att vi inte riktigt behöver det. Därav möbelrensningen också. Nu sakteligen känns det som att vi börjar komma någonvart men det är lååång väg kvar.

Ett ställe som det (nästintill) alltid går att hålla i ordning på är i varje fall vårt badrum. Vår lilla ensuite som ligger i angränsning till vårt sovrum. Det som skymtar utanför dörren är vår genomgångs walk-in closet. Nya badrumsskåpet är på plats och jag är supernöjd! Det kommer från Ballingslöv och heter Bright. Jag gillar verkligen det integrerade greppet! Tycker det passar perfekt på denna toaletten. Alla vitvaror kommer från Duravit, blandaren från Tapwell och kalkstensskivan från Helsingborgs sten. Plattorna vi har använt är rektifierade, med vilket menas att de är helt raka i kanten och på så sätt går det att sätta en minimal fog. Som ni ser så har vi bara plattor på vissa ställen. På de andra så har vi vitputsat. Det enda som saknas nu är en stooor spegel.

Nu håller jag som bäst på att planera för vår soon-to-be TV-hörna. En sådan måste man ju bara ha. Och nu har vi kommit fram till att den får nog bli i vårt stora sällskaps/vardagsrum och byta plats med pianot som står där för tillfället. Detta gör att vi sedan har ytterligare ett rum i fil med vardagsrummet som kan användas till kontor/bibliotek. Känns lyxigt med så mycket plats!

I morgon är sista lediga dagen i vårt casa, mannen sitter redan på flyget på väg till Spanien för att återgå till vardagen och själv börjar jag jobba på torsdag. Nu gäller det att försöka hitta tillbaka till rutinerna igen.

Kram

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply frupastell 6 januari, 2015 at 22:42

  Ser väldigt fint ut! Skåpet är jättefint, vi har satt in från samma serie under handfatet.

 • Reply Pimiento 7 januari, 2015 at 21:31

  Väldigt fint, men intrycket förstörs av placeringen av eluttaget. Hur tänkte du där?

  • Reply rebecca 7 januari, 2015 at 23:42

   Jag tänker mig att det är smidigt att ha ett uttag i badrummet. Hur tänker du när du använder dig av olika signaturer för att kommentera på min blogg?

 • Reply frida svensson 8 januari, 2015 at 09:17

  jättesnyggt! jag får sånt jäkla huslängt när jag läser din blogg!

 • Reply Pimiento 8 januari, 2015 at 21:14

  Men oj, tänkte inte på att det var ny signatur, är inte så kunnig på datagrejer. Förstår det praktiska med uttag i badrummet, men inte själva placeringen så i blickfånget. Allt annat du visar verkar så snyggt o välplacerat. Ett eluttag kan ju placeras lite mer osynligt, men självklart ditt val. Blev som sagt lite snopen bara när allt annat är så precist.

 • Leave a Reply