Inredning, sovrum

rosa & trollsländor

Nu är vi tillbaka efter ett par dagar i Karlskrona. Hade bänkat oss framför TV:n för att kolla finalen i Mästerkocken men då visade det sig att TV4 förmodligen har glömt att ställa om klockan på webben (vi ser via play) så det börjar inte förrän om en kvart. Lite tråkigt men då blev det istället tid över för annat, såsom bädda rent i alla sängar, plocka undan och rensa ut vissna blommor.

pink2

En blomma som inte har vissnat är de japanska körsbärskvistar som jag plockade in i helgen. Knopparna på dem är sprängfärdiga.

pink1

Den lilla brevpressen med trollsländan köpte jag på Minta för ganska länge sedan. Tycker den är så himla söt! Vasen är loppis som jag fick av en fin vän, och lampan är Miss K från FLOS.

Jag tycker förresten att det är så kul att ni hittar till kommentarsfältet trots att det är lite svårt att hitta. Känns så mycket roligare att skriva när man vet att det finns några mottagare:)

pink3

NU ropar barnen på mig att jag måste avsluta för ”kocken” börjar om bara några minuter.

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mallansvardag 1 april, 2015 at 21:40

  Jag har också plockat in (= köpt på affären) körsbärskvistar. Längtar verkligen tills de slår ut, det är så vackert. Hoppas bara vi kan behålla dem inne, vi är flera pollenallergiker i familjen och jag är osäker på hur vi reagerar på just blommande körsbärskvistar.
  Kram Malin

 • Reply Ekenäsliv 1 april, 2015 at 22:50

  Var det rätt som vann tycker du?
  Sååå himla spännande!!! De är ju sjukt duktiga och jag tror vi kommer se en del av Ludvig med framöver:)
  Så fint med körsbärskvistar… Men jag får inte mina at slå ut. De bara torkar ihop.. (ja de står i vatten;-))
  Så fint med lampan och sängbordet!
  Ha nu en riktigt fin påskhelg!
  Kram Anna

  • Reply Rebecca 5 april, 2015 at 09:06

   Nja, jag gillade helt klart Ludvigs idéer bäst. Han hade en tanke bakom allt han gjorde, och hans kokbok för vuxna varje bara helt genialisk. Men Sandra var fantastiskt duktig och en väldigt värdig vinnare.
   Kram

  Leave a Reply