kläder och mode

skapa stilen v.11

Nu var det ju ett litet tag sedan jag lade ut ett skapa stilen inlägg. Dagarna har bara rusat iväg sedan dess att jag kom hem från Gran Canaria och nu är jag dessutom nyss hemkommen efter en ljuvlig helg i min hometown, Karlskrona. Sååå underbart att återse gamla vänner ❤️ Ingen nämnd, ingen glömd – tack för fina dagar!

skapa stilen2

Såhär är väl ganska schysst att gå klädd såhär på vårkanten. Med en lite varmare jacka/kappa och ett par uppvikta boyfriendjeans. Vita sneakers vårar upp vilken outfit som helst. Jag har burit mina senakers sedan jag kom hem. Våga vägra kängor;) Ellos har nu lanserat sin nya webbsida så de erbjuder 40% på den dyraste varan, så om det är någon gång man ska slå till på en lite dyrare kappa eller ett par dyrare skor så är det nu.

skapa stilens

 

 Tröjor

1. Grå farfarströja från Ellos collection
2. Grå collegetröja från Morris
3. Tröja Thilda från Twist & Tango

Jeans

1. Jeans från G-star Arc 3D  (just nu på REA -mina absoluta favoriter!!)
2. Jeans från Levis i klassisk 501 modell med vidd i benen och avsmalnade nertill.
3.Något smalare boyfriend jeans från Ellos collection 

Sneakers

1. Vita sneakers ”Stan Smith” från Adidas.
2. Vita sneakers ”Princess” från Reebok 
3. Vita sneakers från Ellos collection

 

Kappor

1. Kappa Evelina från Twist & Tango  (just nu på REA)
2. Kappa Chance i fin ullmix från DAY

Sen får man ju inte glömma barret när man vill göra sig fin heller. Nu får jag jobba med glansen i min nyklippta bob när jag vill ha det rakt och stadga i lockarna när jag vill piffa det lite. Ett måste är oavsett ett värmeskydd. Denna från Tigi ger både volym och skyddar håret från värme medan Botanicals Radiance från L’oreal ger glans.

Nu ska jag snart bege mig över till Alexandra som har bjudit över mig på mat. Jag har verkligen världens bästa vänner.

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig helg och njut det sista av den ❤️

Kram

[inlägget innehåller adlinks]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Moa 12 september, 2017 at 06:38

    Hej! Varifrån kommer kappan du har på dig? Helt underbar!

  • Leave a Reply